Position: sygdoms > 2 >

pixel behandling for hud

   Vi kan knytte pixels med vores computere og lignende teknologi , men " pixel " af pixel terapi er faktisk en laser enhed, der anvendes i kosmetiske procedurer . Angiveligt , pixel laser forbedrer kvaliteten og konsistensen af huden , samtidig stimulerer kollagen produktionen . Laseren er FDA-godkendt og siges at være sikkert og effektivt . Dem, der modtager behandlinger ved hjælp af pixel laser angiver at have fastere , glattere hud , især omkring øjne og mund område , oftest benævnt " grine linjer. "

Fakta


Ifølge Skin Care Institute , pixel terapi tilbyder nogle af de bedste resultater i form af hud resurfacing teknik og praksis . Kunder, der har modtaget pixel siges at opleve meget lidt ubehag og stort set ingen smerter eller nedetid . Som en kendsgerning , er det en procedure , der kan gøres meget hurtigt og kræver ingen længere ophold . Ifølge Dr. Jeff Alexander fra Skin Care Institute , tager det omkring tre til fem sessioner i løbet af to-til-fire uger med henblik på at opnå fastere , glattere og mere ungdommelig udseende hud .

Funktion


Den pixel laser funktioner meget på samme måde som andre laserbehandlinger , den pixel laser producerer en laserstråle , der deler sig i mikroskopiske bjælker , der producerer en lille prik ( deraf navnet ) , der behandler de ramte områder af huden . Disse mikroskopiske bjælker er ofte benævnt MicroThermal Zones ( MTZs ) , som trænger dybt ind i huden og ødelægge de gamle celler . Hver MTZ laseren mål og behandler efterlader det omkringliggende væv områder upåvirket, som gør det muligt huden til at helbrede hurtigt og skabe nye , sunde væv i stedet for den skadede MTZs .

Misforståelser


Selvom pixel terapi menes at være noget smertefri , er det vigtigt at indse, at laseren bogstaveligt er kedeligt små huller i huden . Til sidst kan dit udseende ser godt ud, men umiddelbart efter din hud vil føles meget stram og ser dårligt solbrændt . Dette kan vare i op til syv dage, og ofte inkluderer hævelse , som kan vare i tre dage . Ikke kun det , men vil du sandsynligvis opleve moderat hudafskalning i op til to uger efter indgrebet , da dette er din hud måde at healing selv .

Fordele

Pixel behandling er ikke bare bruges til at fjerne eller mindske forekomsten af rynker i ansigtet . Enhver, der lider af dårlig hud teint , struktur eller tone , eller som har gamle acne ar på nogen del af deres krop kan behandles ved hjælp pixel terapi .

Ekspert Insight

Ifølge Dr. Jakob Rispler , grundlæggeren af Laser Dermatology Institute ( LDI ) , hver patient har forskellige hudlidelser , hudtyper , og hudtoner , hvilket er grunden til hver patient vil reagere forskelligt på forskellige lasere . Det er meget vigtigt , at individuel behandling er skræddersyet til patientens behov og i henhold til deres fremskridt og reaktion på hver behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------