Position: sygdoms > 2 >

post - hjernekirurgi problemer

   Enhver form for hjernekirurgi er en større operation . Det er vigtigt at forstå alle de risici og fordele ved denne form for kirurgi . Det er også vigtigt at huske på, at hjerneskader kan tage uger , måneder eller endog år til at helbrede fuldstændigt og læger kan ikke være i stand til at lokalisere præcis inddrivelse gange

Du skal bruge: .
tid at bruge på opfølgende behandling .
penge til at betale for operationen og terapi , hvis forsikringen ikke vil dække det .

Hovedpine


Det er almindeligt at opleve hovedpine efter hjernekirurgi . Nogle mennesker op med at få hovedpine i et par måneder , men nogle har fortsat hyppig hovedpine i årevis efter operationen .

kliklyde


Patienter kan undertiden høre en klikkende lyd i hovedet efter hjernekirurgi . Dette sker når ben blev fjernet , og derefter erstattet . Den klikkende lyd vil gå væk efter knoglen heler-. en proces , der tager seks til 12 måneder , ifølge University of West Georgia 's aneurisme og AVM support webside

Kløe


Som incisionssted heler , de fleste folk, der har haft hjernekirurgi vil finde sted at være meget kløende . Kløen er normalt værst lige før incisionen 's masker skyldes at blive fjernet og varer kun for en kort tid .

Træthed

Folk , der har haft hjernekirurgi kan opleve, at de træthed lettere efter operationen , end de gjorde før . Dette kan tage flere måneder for at forbedre .

Omgående Probems

Svimmelhed , taleproblemer , kortsigtede hukommelsestab og svækkelse kan opstå efter hjernekirurgi . Selv om disse problemer kan være frustrerende og skræmmende , de er ikke usædvanligt , og normalt mindskes over flere uger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------