Position: sygdoms > 2 >

restitutionstid for rectocele kirurgi

   En rectocele er et problem , at mange kvinder kan opleve . En lille rectocele vil normalt ikke kræver operation eller behandling . Dog kan en mere avanceret rectocele kræve kirurgisk indgreb

Identifikation


En rectocele er en tilstand, hvor muskler og fascia i skeden , kan ikke længere holde endetarmen på plads . Når dette sker endetarmen falder til fronten , skubbe bagvæg i skeden med det .

Årsager


En rectocele er forårsaget af dræning under fødslen , afføring eller tunge løft . En rectocele er opdelt i tre kvaliteter . Den første og anden kvaliteter beskrive små rectoceles , og generelt kræver ingen kirurgi . Den tredje klasse er den mest alvorlige , med endetarmen svulmende ud af skeden .

Behandling


Rectocele kirurgi er en in- patient kirurgi og kræver et hospitalsophold på mindst et par dage . Det er mest almindeligt udførte under generel anæstesi , eller kan gøres med regional anæstesi ( såsom en epidural ) . Operationen er normalt udføres gennem skeden , hvor syntetisk mesh er indført for at styrke området mellem vagina og endetarmen .

Recovery

Den indtægtsordre tid for denne type kirurgi er normalt flere uger . Dette skyldes det faktum , at et kateter er placeret i blæren efter operationen . Kateteret fjernes inden for en til to uger , hvis du har ingen problemer tisser . Normale aktiviteter kan genoptages , da kirurgen tillader det.

Risici

operationen for at reparere en rectocele , er generelt sikre. Der er risici med anæstesi , som kan omfatte kvalme , opkastning , hjerteanfald , blodpropper og slagtilfælde . Der er også en risiko for infektion , der kan have behov for at blive behandlet med antibiotika . Endetarmen eller vagina kan blive kvæstet , selvom det er sjældent , og kan have behov for at være kirurgisk repareres . Bloody udflåd fra skeden er normalt efter operationen , men fejl lugter udledning eller kraftig blødning er ikke normalt , og bør indberettes til din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------