Position: sygdoms > 2 >

risiko for donation af æg

   Risikoen for at donere æg og underkastes medicinske undersøgelser og procedurer kan være komplekse og alvorlige . Vær sikker på at forstå de omkostninger og virkninger fuldt

psykologiske effekter


Kortsigtede bivirkninger af fertilitet lægemidler, der anvendes til at fremme mange æg kan omfatte moodiness , oppustethed , kramper og vægtøgning eller tab . Langsigtede psykologiske virkninger kan omfatte angst for , hvordan en familie er en højnelse af donorens afkom .

æggestokkene Hyper-Stimulation


Hyper-stimulation af ovarierne øge donor chance for at blive gravid, mens narkotika og kan endda forårsage nok smerte eller ubehag , at en donor skal være indlagt .

Juridisk skoen


Hvis et barn er født med dine æg , vil din fil forbliver i regnskaberne . I øjeblikket love forbyder et barn fra at kontakte en donor , men der er ingen garanti for , at det ikke vil ændre sig i fremtiden .

Overvejelser

Ægdonation kræver et tilsagn om at omfattende medicinske procedurer, påbyde en undlade at ryge , stoffer , alkohol , receptpligtig medicin ( inklusive fødsel kontrol) og samleje .

Misforståelser

Forskning fra New York State Task force om livet og loven , en gruppe af ledere inden for jura, medicin , sygepleje , etik og filosofi , har konstateret, at de fleste donorer ikke er fuldt informeret eller bevidste om de potentielle risici .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------