Position: sygdoms > 2 >

risikoen for tredobbelt bypass operation

   Som enhver anden form for kirurgi , er der visse risici forbundet med tredobbelt bypass operation . Disse spænder fra risici , der sandsynligvis vil ske med enhver form for kirurgi til risici , der er unikke for hjerte bypass operation selv . Risikoen er større hos ældre personer end hos yngre personer , og kvinder er mere tilbøjelige til at have komplikationer end mænd er . De risici, der vil variere i forhold til patientens tidligere medicinske tilstande

generelle risici


Nogle risici forventes med enhver form for kirurgi . Disse risici omfatter, men er ikke begrænset til vejrtrækningsproblemer , infektion , lungebetændelse , blodtab og blodpropper . Disse problemer er mindre sandsynlig , hvis du følger lægens ordre efter din operation . Vejrtrækningsproblemer og lungebetændelse kan undgås ved at gøre simple åndedrætsøvelser , hvoraf mange vil blive undervist til dig af en åndedrætsterapeut før du forlader hospitalet . Din læge vil sandsynligvis ordinere blodfortyndende medicin og en TED slange for dig at bære efter operation for at hjælpe med at forhindre blodpropper . Infektion kan forebygges ved at sikre at ændre bandager ofte efter lægens ordre .

hjerteanfald eller et slagtilfælde


Triple bypass operation indebærer podning en arterie eller en vene fra en anden del af din krop til at tre af dine kranspulsårerne at omgå blokeringer forårsaget af åreforkalkning . I den tid , hvor den blokerede kranspulsårerne bliver manipuleret , er der en risiko for, at en blodprop kan bryde ud og rejse gennem hjertet eller gennem blodbanen til hjernen . Blodpropper , der går ind i hjertet ofte udløse et hjerteanfald . Blodpropper , der rejser til hjernen , kan forårsage et slagtilfælde .

Sternal sårinfektion


I triple bypass operation , er det brystbenet skæres åben for at nå hjertet. Fordi dette sår er meget stort , er der større risiko for sårinfektion . Hertil kommer , fordi det sår er tæt på hjertet og lungerne enhver form for infektion har potentiale til at påvirke hjertet . Streng overholdelse af lægens ordre om bandageskift , overholdelse tage din medicin , og renlighed i løbet af bandageskift bør være af største betydning .

Post-pericardotomy Syndrom

Post-pericardotomy syndrom er en komplikation , der forekommer i omkring 15 procent af patienter, som har haft nogle form for åben hjerteoperation . Det kan synes dage eller endda uger efter operationen . Nogle slags virus ofte udløser det . Dens symptomer er en let feber , træthed , åndenød , brystsmerter eller muskelsmerter . Symptomer ofte vare i flere uger. Behandling omfatter hvile og ikke-steroide anti-inflammatoriske stoffer som Ibuprofen .

Unormale Puls

Hjertet genererer elektriske signaler til at udløse sammentrækninger at skubbe blodet gennem hjertet og ud i kroppen. Ofte efter åben hjertekirurgi disse signaler kan blive desorganiseret og får hjertet til at slå langsommere , meget hurtigt eller uregelmæssigt . Disse unormale hjerteslag ofte ikke længe og forårsager kun lidt eller ingen symptomer . Denne betingelse er meget almindeligt og normalt forsvinder af sig selv.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------