Position: sygdoms > 2 >

test for skulder skade

   Der findes forskellige typer af skulderskader . Der er også særlige test , der bruges til at afgøre , hvilken type skulderskade har fundet sted. Afprøvning omfatter fysiske undersøgelser , X-stråler og MRIs , der ofte følger symptomer på skulder smerter eller en åbenlys skade

skulderskader


skulderskader ofte skyldes sport eller andre intens fysiske aktiviteter , selv om de undertiden et resultat af auto ulykker eller falder . Almindelige skader omfatter skulder forstyrrelser , tårer i musklerne omkring skulderen , senebetændelse , skulder pauser eller brud og impingement . Testning er nødvendig i mange tilfælde at fastslå årsagen til skulder smerter eller skade til at give en ordentlig behandling .

fysisk undersøgelse


En fysisk undersøgelse af de sårede skulder afslører en masse om , hvilken type skulderskade har fundet sted. Fysisk undersøgelse omfatter observation af , hvordan skulderen reagerer på bevægelser en patient bliver bedt om at gøre , herunder flytning fra roterende arm eller lave store cirkler med armen for at løfte ting og udspænding . Den fysiske Prøven omfatter desuden en palpering eksamen , hvor en sundhedsperson vil føle for abnormiteter i skulderen , ofte sammenligner, hvor hver skulder føles .

X-Ray


En X-ray kan tages af skulderen for at bestemme hvis skaden har medført en fraktur . X-ray tager kun et øjeblik at afsløre om skulderen knoglen har lidt skade .

MR

En MR-scanning er en anden type billeddannelse test bruges til at evaluere skulderskader . En MR-scanning giver en visuel repræsentation af den indvendige side af kroppen til at vise læger , hvis skaden er sket til muskler eller sener i skulderen .

Provokerende Test

Efter at have overvejet en begivenhed , der kunne have forårsaget skaden , og en generel fysisk undersøgelse , hvis en forestille test som en X-ray eller MR ikke give nogen oplysninger om den skade , en provokerende test kan udføres . En provokerende test kræver en særlig bevægelse af patienten eller manipulation af bevægelser til at teste skulder reaktion . De Neer 's test er et eksempel på denne type test , der kræver tvungen fleksion af armen . Hvis smerten opstår med Neer 's test , en impingement er ofte skulder skade . Der er malm end 12 provokerende skulder skade tests .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------