Position: hotel888 > 2 >

årsagerne til dobbelt boble med brystimplantater

  

Brystimplantater


Der er forskellige former for brystimplantater . Den ene type er den brystimplantater er placeret foran musklen . En anden type er , når implantatet er placeret bag en muskel helt eller delvis . Patienter , der beslutter at erhverve brystimplantater bag muskler, kan opleve, hvad der er kendt som dobbelt boble effekt. Dette er en komplikation af brystforstørrelse , at resultaterne fra en uhensigtsmæssig operation . Den brystimplantater bliver på plads, men den brystvævet i front afskalninger , da det naturligvis vil med alderen . Dette gør brystet synes at have en dobbelt boble . Forskellige procedurer , der anvendes forårsage en varians i udseendet af denne deformitet .

Sub-glandulær


Processen kaldes sub-glandulær brystimplantater placering er den mindst sandsynlige af de tre procedurer, der skal påvirkes af udseendet af den dobbelte boble . Denne proces giver implantatet for at "drop "hurtigere og heler hurtigere . Den dobbelte bobleeffekt er mindre tilbøjelige til at opstå, fordi implantatet vil hænge med de naturlige brystvæv . Ulempen med denne procedure er implantatet kan hænge mere end de andre procedurer . Der er op til en 30 % chance for kapseldannelse sammentrækning som følge af arvæv . Arvæv der udgør omkring implantatet i sub-glandulære område kan bygge til være tyk og smertefulde i modsætning til de andre procedurer .

Sub-brystfinner


Sub-bryst og sub -muskulære procedurer er mere tilbøjelige til at blive påvirket af den dobbelte boble . Disse processer er mere smertefuld og implantater " drop " langsommere . Sub-brystfinner procedurer sætter brystimplantater , der skal placeres under brystmusklen , foran brystkassen . Den nederste del af implantatet er ikke omfattet af musklen , hvilket skaber en tåre-drop effekt . Der er en lille chance for dobbelt boble med sub - brystfinner placering på grund af sin delvise placering .

Sub-muskulære

Sub-muskulære placering er processen med at placere implantatet helt under musklerne i brystet . Denne proces er den mest sandsynlige , hvor patienten kan opleve den dobbelte boble effekt. Brystvævet opfører sig , som det er fuldstændig adskilt fra implantatet , idet den sags som patienten aldre . Da patienten øvelser og bøjer deres brystmuskler , implantater flytte . En brystløft kan afhjælpe det dobbelte boble situation . Liften skaber hældningen af naturlige bryster . Af de tre procedurer , der er sub-bryst og sub-glandulær de mindst tilbøjelige til at blive berørt af den dobbelte boble . Kontakt din kirurg med nogen bekymring om de tre procedurer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------