Position: hotel888 > 2 >

galdeblæren kirurgi restitutionstid

   Galdeblæren kirurgi er en almindeligvis udføres kirurgi . Galdeblæren er en lille orgel , som lagrer en fordøjelsesvæske kaldet galden

Årsager


Den galdeblæren er fjernet for at lindre symptomer relateret til galdesten og betændelse i galdeblæren eller bugspytkirtel .

Typer


De to typer af galdeblæren kirurgi er laparoskopisk kolecystektomi og en traditionel eller åben kolecystektomi . En laparoskopisk kolecystektomi er mindre invasiv involverer 03:57 små indsnit i modsætning til en traditionel kolecystektomi , der indebærer en seks-tommer snit .

længde Kirurgi


En laparoskopisk kolecystektomi eller en traditionel kolecystektomi hver tage omkring 1-2 timer at udføre .

Genstartstid

Efter en laparoskopisk kolecystektomi , restitutionstid er omkring en uge, og du kan som regel vende tilbage til arbejdet i et par dage . Efter en traditionel kolecystektomi , er restitutionstid omkring fire til seks uger , og du kan som regel vende tilbage til arbejdet i omkring en uge eller længere .

Risici

Risikoen for komplikationer under galdeblæren kirurgi er usandsynligt , men kan omfatte en galde lækage , blødning , blodpropper , hjerteproblemer , infektion , betændelse i bugspytkirtlen , lungebetændelse og skader på nærliggende organer . Selv om meget sjældne , kan organskade føre til døden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------