Position: hotel888 > 2 >

hvad slags laser kirurgi er der ?

   Indførelsen af lasere har haft dybtgående virkninger på den måde medicinske procedurer udføres . Lasere har tilføjet et nyt niveau af nøjagtighed og præcision , samt bekvemmelighed , fordi flere procedurer kan udføres i en læge kontor mod en operationsstue . Typer af laser kirurgi procedurer spænder fra kosmetiske til alvorlige korrigerende kirurgi

Laser øjenoperation


Laser øje kirurgi er en procedure , der er blevet mere populær i det seneste årti . Laser-assisteret in situ keratomileusis eller LASIK , er det mest almindeligt udførte korrigerende vision procedure blandt mennesker, der bruger kontaktlinser eller briller og søger at få 20/20 vision uden dem . LASIK foretrækkes af de fleste patienter på grund lidt smerte føles efter operationen , og den deraf følgende perfekte vision er normalt mærkbar dagen efter indgrebet .

Laser Dentistry


For dem af jer, der undgå tandlægestolen på grund af næsten uundgåeligt smerte , der er forbundet med tandbehandling , måske brugen af lasere vil hjælpe med at lette dine bekymringer . Flere og flere tandlæger der omfatter brug af lasere til at udføre tandbehandling arbejde, fordi de fleste laser tandbehandlinger ikke kræver anæstesi . Laser tandpleje reducerer blødning og minimerer risikoen for bakteriel infektion . Typer af laser dental procedurer omfatter hulrum opdagelse , tandfyldninger og krone forlænge .

Kosmetiske operationer


Kosmetisk kirurgi er en anden medicinsk procedure , der er blevet ændret med indførelsen af lasere . Ikke alene har de ældre procedurer såsom ansigt-lifte og bryst udbygninger er enklere med brugen af lasere , men nye procedurer er blevet indført i de senere år . Procedurer , såsom tatovering fjernelse , hårfjerning , hud stramning og foryngelse , vaskulære og spider vene behandling og melanomer fjernelse alle er blevet gjort populær med laser brug .

Gynækologiske procedurer

Flere fælles og komplicerede gynækologiske procedurer udføres med lasere til mange af de samme årsager som andre medicinske procedurer . Kvinder finder inddrivelse tiden er meget hurtigere , og læger er opmærksomme på den drastiske reduktion i risikoen for smitte med brug af lasere . Hysterektomier , cervikale biopsier , livmoderhalskræft ablations og graviditet afslutninger er nu udført med lasere .

Spinal ortopædiske indgreb

Back og rygkirurgi er også blevet gjort mere avanceret med laser brug . Mange af ryggen og rygraden dysfunktioner og skader , såsom diskusprolaps eller bugnende skiver , ben Sporer og komplikationer som følge af gigt , kan behandles med laser kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------