Position: hotel888 > 2 >

kapselskrumpning forebyggelse

   Brystimplantater er blevet meget populær i løbet af året . Mange kvinder vælger at udvide deres bryster eller eventuelt fastsætte deres bryster , hvis de har haft en ændring i dem på grund af barsel , skade , eller deformitet . Brystkræftoperation er en forholdsvis enkel procedure , men der er risici , og der er mulige komplikationer . Et komplikation er en bryst kapselskrumpning . Kapsulær kontrakturer kan forebygges i mange tilfælde. Ved at følge visse anbefalinger fra lægen og specifikke teknikker , kan du være i stand til at undgå at udvikle dem .

Hvad er en kapselskrumpning ?


En kapselskrumpning betragtes som en komplikation efter brystimplantat operation . Selv kapsulær kontrakturer er en uforudsigelig komplikation , er det almindeligt . Enhver kvinde vil danne arvæv efter deres operation , men nogle kvinder vil danne mere end andre . Efter implantat kirurgi kapslen af , hvor implantatet sidder har potentiale til at blive hård og kontrakt . Dette vil gøre brystet føles hårdt og fast i stedet for blød og let kan flyttes .

kapsulær kontrakturer er bedømt på en skala fra 1-4 , med 4 som det hårdeste kontraktur. De kan være meget smertefuldt for kvinden . De kan også forebygges i mange tilfælde.

Tips til forebyggelse kapselskrumpning


En måde at forhindre en kapselskrumpning fra danner er ved lægen med en tekstureret implantat . Denne fraråder kapsulær veer . Kontrakturer kan også blive afskrækket fra at danne ved , hvor implantatet er placeret . Hvis implantatet er placeret på toppen af brystmusklen , kontrakturer er mere tilbøjelige til at ske . At forebygge kontrakturer , bør implantatet placeres enten under det øverste lag af musklen , eller subpectorally . Eller for mere sikkerhed , bør de placeres helt inde under musklen. Dette er kendt som et samlet submusculofascial implantat .

Breast massage anbefales at hjælpe med at holde kontrakturer fra udviklingslandene . Din læge kan anbefale , at du energisk massage dine bryster , og starte tidligt efter operationen , så kontrakturer har ikke tid til at danne . Det kan endda være anbefales, at du fortsætter massere dine bryster , så længe du har dem.

E-vitamin er en anden måde måske hjælpe kontrakturer . Selv om det ikke er bevist , skilte pege på E-vitamin hjælper . Det anbefales dog, at du ikke tager E-vitamin til to uger før eller efter operationen på grund af risikoen for mulige blødning . Antibiotika er også en måde at behandle kontrakturer . Hvis disse behandlinger ikke virker , kan du bruge en capsulectomy . Denne procedure er en kirurgisk procedure , hvor lægen fjerner kapslen ved at fjerne implantatet først, så kapslen . Han skal derefter erstatte implantatet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------