Position: hotel888 > 2 >

laser behandling for slidgigt

   Slidgigt er en degenerativ ledsygdom , der langsomt deformerer leddene og forårsager leddene til at miste brusk . Der er mange typer af behandling for slidgigt , men laserbehandling viser lovende som en måde at hjælpe , der lider af denne invaliderende sygdom

Slidgigt og lasere


Slidgigt findes ofte i hånden leddene , knæ , kæbe , hofter , ryg og ankler . Som gigt skrider frem, brusk ( stødpude mellem leddene ) begynder at forringes . Knoglerne bliver tættere og tættere sammen , ofte knoglen gnider sammen forårsager hævelser, intens smerte , nedsat bevægelse og stivhed . Hvis tilstanden forværres , kan leddene deformeres , selv at ændre retninger af den vifte af bevægelse . Laserbehandling hævder at arbejde på grund af flere faktorer . Det menes at øge brusk 's homeostase proces , hvilket betyder, at celler med i brusken gevinst indre balance og hjælper regenerere brusk . Laser behandling er også menes at hjælpe fremkalde øget helbredelse i hele kroppen . Brusk ar og læsioner forårsaget af gigt begynde at reparere , at øge viften af flytning af slidgigt patienter . Laseren er en low-level energi laser . mindre varme er optaget , hvilket reducerer tid til healing

Laserbehandling


Lasere til behandling slidgigt er godkendt af FDA , og der er en række undersøgelser , der peger på laserens effektivitet. Ifølge chiroweb. com ( se reference 1 ) , en undersøgelse af 57 slidgigt syge konstateret , at alle patienter havde forbedret efter behandlingen , mens 80 % af de indberettede fremragende forbedring . En test sagen var en 54- årig mand motionsløber der rapporterede smerter i lænden . X-stråler afslørede slidgigt i den nederste rygsøjlen leddene . Efter behandling med laser , rapporterede han bedring efter 4-6 uger. På et seks-måneders opfølgning , betingelsen forsvandt uden forekomst .

The Journal of Clinical Laser medicin og kirurgi rapporterede , at laser-behandling kan mindske smerter og lidelser slidgigt betydeligt . En undersøgelse offentliggjort i Journal of Rheumatology fandt , at laser behandling af slidgigt , viser en betydelig forbedring af symptomerne .

Side Effects og flere oplysninger


Laserbehandling , i modsætning til traditionelle kirurgiske metoder , er non-invasiv og efterlader ingen ar . Laser behandlinger er ofte foretrukket frem for medicinsk behandling , som lasere ikke har de bivirkninger smertestillende piller ofte gør . Laserbehandling tager mindre end en time , og hvis det behandlede område er lille , kan behandlingen kun tage et par minutter . De fleste patienter begynder at føle forbedring af det tredje eller fjerde samling . Afhængigt af sværhedsgraden af slidgigt , kan behandlinger skal gentages i to uger op til en måned . Efter den indledende behandling , kan en yderligere laser-behandling være nødvendig hver flere måneder om at opretholde virkningerne af laseren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------