Position: hotel888 > 2 >

problemer som følge af reduktion kirurgi

   Ifølge Mayo Clinic , bryst-reduktion kirurgi , mammoplasty , kan hjælpe kvinder , der har store bryster fjerne problemer som kroniske nakke , skulder -og rygsmerter og dårlige arbejdsstillinger , samt hududslæt under brysterne . Mammoplasty er et begreb, der anvendes til at beskrive ændre størrelsen på brysterne . Det kan henvise til en brystforstørrende ( augmentation ) og brystreduktion .

Breast-reduktion kirurgi er normalt reserveret til kvinder i alderen 20 år og derover , dog er den operation undertiden udføres på teenage piger, der lider store psykologiske og /eller fysiske virkninger . Flere potentielle komplikationer er involveret i denne operation

Effekter


Det hyppigst anvendte mammoplasty teknik indebærer en anker-formet snit men hvor kirurgen fjerner et overskud på brystvæv , fedt og hud for at reducere størrelsen på dine bryster .

I de fleste tilfælde forbliver brystvorten og areola , de mørkere hud i brystet , som er rundt om brystvorten i et cirkulært område , urørt under operationen. Men når bryster er alt for store og har tendens til at dingle , kan kirurgen nødt til at fjerne brystvorten og areola fra deres blodkar og nerver og vedhæfte dem på en højere position .

Denne procedure medfører en permanent tab af følelse i brystvorterne og kan gøre en kvinde i stand til at amme .

Post-Kirurgi


Ved afslutningen af en mammoplasty , er dine bryster beskyttet med en gazeforbinding eller elastiske bandager . Du vil modtage smertestillende medicin og antibiotika for at mindske din chance for infektion . Nogle patienter har samme dag operation, mens andre vil tilbringe en nat på hospitalet .

Dine bryster vil højst sandsynligt føle bud og følsomt for omkring en måned , og der kan være blå mærker og hævelse . Arrene fra din snit er permanente .
Det kan tage så lang tid som seks måneder, før din nye , mindre bryster til at drage fuld form .

Risici


Flere risici er forbundet med bryst-reduktion kirurgi ud de problemer med amning . Som med de fleste større operationer , er der mulighed for infektion . Symptomerne omfatter hævelse , ømhed og rødme .

små forskelle i form eller størrelse på brysterne ( asymmetri ) er almindelige efter mammoplasty . De fleste af bryst-reduktion patienter vil opleve forbigående ændringer i brystvorten fornemmelse , der kan tage flere måneder at vende tilbage .

Komplikationer

Ifølge Mayo Clinic , mammoplasty komplikationer kan omfatte nedsat blodtilførsel til brystvorterne, hvilket kan resultere i ardannelse og eventuelt tab af brystvorten . Der er også en chance for irreversible følelsesløshed i brystvorten og /eller hele bryst .

Nogle patienter kan have psykiske reaktioner efter brystreduktion , da de tilpasser sig deres nye kropsbillede og forandring i udseende . Der er altid mulighed for at patienten utilfredshed efter operationen , enten fordi de tror, at bryster er stadig for stor eller for lille .

Outlook

På trods af diverse risici og mulige komplikationer , de fleste bryst reduktion levere tilfredsstillende resultater . Du kan få brug for at bære en støttende bh i flere måneder , da dine bryster reformer til deres nye , mindre størrelse .

brystreduktion lindrer skulder pres fra bh-stropper , giver fysiske aktiviteter , der engang var belastende og kan resultere i en forbedret selvopfattelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------