Position: hotel888 > 2 >

søjle procedure komplikationer

   Snorken kan være en pinlig vane for synderen og en sindssygt frustrerende hindring for dem, der skal forsøge at sove igennem det . Snorken hæmmer søvn af millioner af amerikanere dagligt , men kan helbredes med den søjle procedure . Søjle procedure udføres af lægen lægges særlig stænger i halsen for at holde kødfulde del af halsen fra afslappende , som blokerer luftvejene for vejrtrækning og forårsager snorken . Mens denne fremgangsmåde kan hjælpe med snorken , der er visse risici , som til at være opmærksomme .

Delvis ekstrudering


Fordi denne procedure kræver tre små stænger , der skal placeres inde i en blød del af halsen , er der en risiko for, at spidsen af en af stængerne kan trænge gennem den bløde gane væv i halsen . Der er ingen måde at forudsige , når og hvis dette vil ske , men hvis det gør , kan stangen enten fjernes eller erstattes . Dette er et af de mere alvorlige af de mulige komplikationer af søjle procedure og bør rapporteres til lægen med det samme .

Midlertidig komplikationer


Andre kendte komplikationer til søjle procedure , er midlertidige og normalt sprede på egen hånd. Disse komplikationer er ondt i halsen , en metallisk smag i munden , en ubehagelig følelse af at have noget fanget i halsen og hævelse .

Hvorfor kan det ikke fungere


Mens denne procedure er effektiv i standsning eller drastisk at reducere snorken i nogle mennesker , kan det ikke arbejde for alle mennesker . Seriøst fede eller overvægtige mennesker kan stadig opleve svær snorken eller søvnapnø på grund af mængden af pres blokere deres luftveje som de sover . Yderligere procedurer kan være nødvendigt at foretage for folk , der er svært overvægtig eller fede .

Hvad kan jeg forvente

Denne procedure er udført i lægens kontor under lokalbedøvelse . Det tager omkring 30 minutter, og patienterne er sædvanligvis i stand til at genoptage deres sædvanlige aktiviteter samme dag. Lægen vil følelsesløs området med et aktuelt bedøvelsesmiddel og derefter indsprøjte en lokalbedøvelse . Når området er følelsesløse , og bedøvende får virkning, vil lægen position og indsætte implantater . Når dette er afsluttet, vil lægen kontrollere, om overdreven hævelse eller blødning . Han kan ordinere medicin til at bekæmpe den hævelse og råde dig til at bruge en mundskyl for at forebygge infektion .

Fuld resultater

Du kan se en betydelig nedgang i din snorken , så snart dagen efter indgrebet. Men da det tager tid for den bløde gane væv til at hærde med implantater , kan det være et par måneder før samtlige resultater er bemærket .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------