Position: hotel888 > 2 >

typer af spinal kirurgi

   Spinal operationer er forbeholdt svære spinal lidelser og kroniske smerter. Mennesker med degenerative disc disease , Diskusprolaps skiver , spinal stenose , svær rygmarvsskader , gigt , spondylosis , spondylothesis og kyphosis kunne være kandidater til rygkirurgi . Læger vil generelt anbefale rygkirurgi , når konventionelle behandlinger er forgæves

Discectomy


Ifølge den nordamerikanske Spine Society , en discectomy er den mest almindelige procedure udføres for at behandle en bristet eller diskusprolaps disken i lumbal spinal regionen . Operationen udføres under generel anæstesi og kræver generelt en one-night optagelse på hospitalet . Efter at have foretaget et lille snit ( ca. 1 cm ) , vil kirurgen fjerne de berørte disken .

lænde laminektomi


En lumbal laminektomi udføres for at fjerne lamina ( bagerste del af ryghvirvler ) til støtte i at udvide området for rygmarvskanalen . Det er udført for at aflaste , når rygmarven nerver er berørt på grund af spinal stenose ( forsnævring af rygsøjlen ) . En laminektomi kan kombineres med en discetomy at fjerne benede del blokerer disken .

Lumbar Fusion


lænde fusion udføres for at forhindre unormal bevægelse i rygsøjlen . Det er den proces at fusionere to ryghvirvler sammen for at forhindre unormal bevægelse i rygsøjlen . Den kirurgiske post er enten anterior (front ) eller posterior (ryg ), og generelt kræver en knogletransplantation at udskifte disken og hardware ( plader og pedicle skruer ) til stabilisering.

Kyphoplasty

Kyphoplasty behandler vertebrale kompressionsfrakturer. Det er en minimalt invasiv kirurgi udføres ved intravenøs sedation og indebærer anvendelse af en ballon tamp . Kun to små snit er påkrævet , og ballonen tamp er placeret , hvor kompressionen er opstået . Ballonen tamp er oppustet til passende mellemrum , og knoglecement injiceres at lave en permanent afstand .

Foramenotomy

Når foraminal ( område, der rygmarvsnerverne passerer gennem , når du stiger rygsøjlen ) har stenose , en foramenotomy er en kirurgisk mulighed for at korrigere uorden . Denne indsnævring er ofte forårsaget af degenerative spinal sygdomme og årsager klemte nerver . Denne type spinal kirurgi kan udføres af åben kirurgi eller en minimalt invasiv mulighed .

Spinal Disc erstatning

Spinal disk udskiftning er en kirurgisk procedure , hvor disken er fjernet og erstattet med en kunstig disk . Denne protese er implanteret at opretholde den tomme plads og implanteret mellem de to ryghvirvler . Spinal udskiftning af bremseskive har en fordel i forhold til spinal infusion , hvor det ikke forårsager pres på hvirvlerne ovenfor og /eller under udskiftning området .

Minimal Invasive

Minimalt invasiv kirurgi ved hjælp af små nøglehul type indsnit og specialiseret udstyr erstatte visse typer af åbne rygkirurgi procedurer . Når operationen er tilgængelig via minimalt invasiv teknik , det reducerer krav for større indsnit , skære ind i musklen , driftstid , kortere tid under anæstesi og restitutionstid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------