Position: hotel888 > 2 >

Hvorfor er min navle sort efter en maveplastik ?

   Efter at have gået gennem processen at have en Fedtsugning , du ønsker din mave til at se slank og sexet . Men som med alle medicinske procedurer , abdominalplastik har potentielle komplikationer , herunder en navlen , der bliver sort

Identifikation


Nogle smerter og blå mærker forventes at foreligge efter en maveplastik operation . Men hvis navlen er alvorligt formørket ( ud over et skrabet udseende ) , kan det være tegn på en sjælden komplikation kaldet umbilical nekrose .

Definition


umbilical nekrose er en tilstand forårsaget af en beskadiget blodtilførsel til navlen under operationen . Den manglende blodforsyning medfører vævsdød .

Teorier


En usædvanlig komplikation , er navlestrengen nekrose ses oftere hos rygere . En undersøgelse fra University of Texas undersøgelse viste , at risikoen for navlestrengen nekrose i maveplastik patienter var 27,5 procent for rygere sammenlignet med 11,8 procent i ikke-rygere .

Overvejelser

umbilical nekrose er en sandsynlig forklaring på en sort navle efter en Fedtsugning . Men der er andre muligheder , herunder ardannelse og hyperpigmentering . Se din læge til en officiel diagnose .

Behandling

Din læge vil fastlægge behandlingen planen efter at diagnosticere komplikationer i forbindelse med navlen . Navlestrengen nekrose ofte kræver yderligere operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------