Position: hotel888 > 2 >

asymmetriske bryster problemer

   Asymmetrisk bryster er flere variationer og årsager . Blandt disse er størrelse eller form forskelle fra den ene side af kroppen til den anden , eller i alvorlige tilfælde fuldstændig mangel på brystet . I de fleste af kvinderne , er den nøjagtige årsag kendes ikke. Men for mange andre er det på grund af traume, infektion eller en tumor. There er skridt , der kan træffes for at udligne de fysiske forskelle mellem brysterne

Effekter


Asymmetri gør mere end foretage en kvindes fysiske udseende . Skaderne på en ung piges selvværd kan have vidtrækkende konsekvenser , herunder evnen til at have intime relationer .

nonsurgical Retsmidler


Hvis forskellene mellem brysterne er rent kop størrelse , købe en bh , der passer til større bryst . På siden af de mindre brystet køb silikone brystproteser i størrelsen af de større bryst til at bringe jævnhed til dit udseende . De fleste brystproteser kan bruges i badetøj så godt.

Augmentation


Brystforstørrelse kan hjælpe dig med at ændre udseendet af dine bryster . Lave en aftale med en bestyrelse Certified Plastic Surgeon har specialiseret sig i brystforstørrelse. Hun kan gøre dig opmærksom på dine muligheder og give dig en god idé om hvilket resultat du kan forvente .

Implantater

En af de valg , du vil have med forstærkning er implantat størrelse og shape. You kan vælge en runde eller tåre-dråbeformede implantat . Du vil også have mulighed for at vælge silikone , saltvand eller andre typer som f. eks sammenhængende gel . Augmentation giver dig og kirurgen til at matche den størrelse og form af implantater til at give symmetri , du ønsker.

Brystreduktion

Et andet alternativ er bryst reduktion af de større bryst . Ofte en plastikkirurg kan ændre formen på det opererede bryst til bedre at matche det andet bryst .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------