Position: hotel888 > 2 >

blære fjernelse komplikationer

   Blære fjernelse kirurgi er normalt udføres på patienter med senere stadier af blærekræft . Blæren er fjernet for at forhindre spredning af kræft til de omgivende væv . Blære fjernelse kan ændre en persons liv i intime måder . En patient bør diskutere alle mulige blære fjernelse komplikationer med sin læge , før de undergik kirurgi

Fakta


Blære fjernelse kirurgi kan være delvis eller radikal . I delvis blære fjernet, er kun en del af blæren fjernet . I radikale blære fjernelse i kvindelige patienter , er hele blæren fjernet , og så er de urinrøret , livmoderen , og en del af vagina . Hos mandlige patienter hele blæren er fjernet , sammen med prostata og sædblærer . Komplikationer af blære udsendelse er ofte knyttet til i form af blæren genopbygning eller urin omdirigering operation, der udføres på samme tid .

Neobladder


En kirurg kan være i stand til at skabe en ortotopisk neobladder for en patient ved at folde over en del af hendes tarm til at danne en pose , der forbinder til urinrøret , hvor hendes blære havde været. Den neobladder giver hende en vis kontrol med vandladning , men hun vil opleve komplikationer efter blæren fjernet som ukontrolleret urinlækage , især om natten . National Institutes of Health advarer om, at vandladning vil også føle sig mærkeligt eller forkert , hvilket kan være forvirrende .

Urinary viderestilling


Komplikationer kan opstå , hvis en kirurg skaber en urin omlægning opløsning efter blære fjernelse . Hvis en patient får en ileal kanal , så han har en lille urin reservoir konstrueret af en del af hans tarm , der sluttes til en åbning i huden . Han samler urin fra reservoiret i en ekstern apparat . Han kan opleve problemer som blodpropper , tarmobstruktion , opdeling af huden integritet omkring huden, og en øget risiko for at udvikle lungebetændelse . Han kunne også opleve gentage urinvejsinfektioner . Hvis en patient har fået en urinen reservoir , et internt opbevaringsetui for urin , at han afløb med et kateter , så han kan opleve den samme komplikationer , der opstår fra en ileal kanal . Han vil også have en øget risiko for ureter obstruktion og ureter refluks , som kan føre til nyre infektioner .

Fertilitet Komplikationer

Med radikale blære fjernelse er dele af en patients reproduktive system fjernet sammen med blæren . Dette vil ikke blot hæmme en persons seksuelle funktion , men gør det umuligt at få børn uden hjælp fra frugtbarhed specialister . Rhode Island Cancer Council advarer om, at en mand kunne blive impotent efter indgrebet . En kvinde , der kun delvis blære fjernelse risici komplikationer , hvis hun ikke bliver gravid . Graviditet og fødsel lægge pres på urinvejene og kan forårsage skade på et mindre eller rekonstrueret blære .

Andre

Enhver patient gennemgår blære fjernelse operation vil risikoen komplikationer fra selve operationen . Han kunne have en negativ reaktion på anæstesi resulterende i en undertrykt vejrtrækning . Dette kan føre til koma eller død . Han kan opleve ukontrollerede blødninger under kirurgi eller bagefter under retableringen. Han vil også være i risiko for at udvikle en infektion , mens hans indsnit helbrede .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------