Position: hotel888 > 2 >

brystforøgelse rådgivning

   Brystforstørrende er en populær , større elektiv kirurgi, og mens det kan øge din selvopfattelse , er det ikke uden sin egen særlige risici og problemer . Før der nogen form for bryst ekstraudstyr , nøje vurdere dine muligheder og gøre din forskning , så der er ingen ubehagelige overraskelser før, under eller efter din operation . Find en læge villig til at være din partner i din drøm til brystforstørrelse at skabe de bedste resultater

Gør dit hjemmearbejde


Har nogle omhyggelig forskning om proceduren, dine muligheder , og lægerne . Alt for ofte er kvinder simpelthen fristet af den tillid , de tror , de får fra deres bryst ekstraudstyr , og ikke tager sig tid til at undersøge de bedste materialer til implantater , problemer, der opstår , hvor ofte operation skal laves om , og hvordan man vælger en god læge . Tag dig tid til forskning alle disse . Besøg links fundet i afsnittet Ressourcer til mere dybdegående information om brystforstørrende .

vælge en læge


Fordi brystforstørrende er sådan en større operation , skal du vælge en læge du føler dig tryg ved , hvem der har den ekspertise og de resultater, du ønsker . Interview mindst tre læger , før du vælger en . Spørg hver en om tidligere problemer , de har stødt på , om deres procedurer , og bede om at se før- og-efter billeder af deres patienter . Snakke om, hvad du håber at få fra proceduren , og pas på læger , der forsøger at lægge pres på dig til større implantater eller mere af et lift , end du havde håbet. Din læge bør lytte opmærksomt til , hvad du ønsker , og forklare, hvordan hun vil levere .

Vær realistisk


Mens du kan se billeder i blade af berømtheder med store bryster eller perfekte kroppe , være realistisk om proceduren , og hvordan det vil ændre dit billede . Tænk på den størrelse , du ønsker. Vælge en , der vil du være fortrolig med , og der matcher dit niveau af aktivitet på en normal dag . Må ikke forvente din brystforstørrende at ændre dit liv drastisk . Vær realistisk omkring hvor lang tid det vil tage dig at komme sig, og sørg for din tjenestested , familie og venner ved alle , at du vil være erstatning for 2-4 uger. Endelig , ved, at brystforstørrelse kirurgi kan være sagen, og at du skal se din plastik kirurg for en opfølgning udnævnelsen fire til seks uger efter, at proceduren er færdig . Se ham også , hvis dine bryster ændrer , hærde eller bliver mere mørt efter operationen , da disse kan være tegn på infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------