Position: hotel888 > 2 >

debridering teknik i osteomyelitis

   Osteomyelitis er en akut eller kronisk knogle infektion, som danner en dyb og smertefuld sår . Infektionen kan starte i knoglen eller sprede sig fra en anden del af kroppen til knoglen , og er normalt forårsaget enten en bakterie eller en svamp . Kirurgisk oprensning er en procedure , der anvendes til at rense død og inficeret væv fra såret for støtte inden for healing , det er en af de mere drastiske behandlingsmuligheder til rådighed for læger behandler denne betingelse

Debridering Oversigt


Kirurgisk debridering er udført af en dygtig læge med skalpeller , pincet, saks og andre steriliseret instrumenter. Forud for starten af proceduren , er huden omkring dine sår rengøres og desinficeres . Kirurgen vil først sonde såret med en metal instrument til at fastlægge sin nøjagtige dybde og derefter langsomt skære væk dødt væv . Når dette er færdig, vil det areal der vandes eller vasket ud for at fjerne enhver rest væv , der kan flyde frit i såret .

Debridering Follow- Up


Fjernelse Dead Space skabt af dødt væv fjernes , er en vigtig del af behandlingen af osteomyelitis hos patienter efter kirurgisk debridering . Der er flere måder , hvorpå lægerne kan udfylde de døde rum skabt af debridering for osteomyelitis patienter : myoplasty , en form for plastikkirurgi involverer muskelvæv frit væv overførsel , der indebærer flytning af hud væv fra et område af kroppen til en anden Eller perler lavet af knoglecement fyldt med kraftfulde antibiotika.

en sidste udvej


Når osteomylelitis er diagnosticeret i de tidlige faser , er den foretrukne behandlingsforløbet antibiotikabehandling . Hvis det smittefarlige såret ikke reagerer på antibiotika i tide , er kirurgisk debridement betragtes som en mulighed forud for overvejer amputation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------