Position: hotel888 > 2 >

endometrium opsving

   Endometrisk ablation destructs foring af livmoderen kaldes endometriet . Proceduren er en ambulant behandling for kraftig menstruation . Endometrisk ablation anvendes ofte som et alternativ til en hysterektomi . Et besøg på din gynækolog vil hjælpe med at bestemme den behandling , du får brug for . Det er vigtigt at undersøge være forberedt på nyttiggørelse fra en fjernelse af endometrium og at vide, hvad man kunne forvente , når du restituerer

Post-Op


Hvis anæstesi blev anvendt under proceduren , vil du vågne i en opvågningsstuen og så længe der ikke er nogen komplikationer , kan du normalt frigives samme dag af proceduren . Selv om fjernelse af endometrium ikke er invasive , er det stadig vigtigt at vide , at du vil opleve nogle smerter og kramper efter indgrebet . Må ikke forvente at kunne køre selv hjem efter en fjernelse af endometrium .

At Home


Efter udskrivelse fra hospitalet , er det vigtigt at hvile , da du kan være ømme i underlivet , og du kan være træt for et par dage . Nogle kvinder oplever kvalme og har brug for at tisse ofte for de første 24 timer efter indgrebet . Det er vigtigt ikke at udøve nogen anstrengende fysisk aktivitet efter en fjernelse af endometrium . En læge vil normalt anbefale, at du forsøger at holde fødderne hævet dagen af proceduren . En god indikator for , om du ikke er at overdrive det er , hvis blødning eller udledning stiger . Hvis det er tilfældet, bør du begrænse denne aktivitet , da det er et tegn på , at din krop har brug for mere tid til at helbrede . Genstartstid fra en fjernelse af endometrium er normalt omkring to til tre uger , og vil variere alt efter sundhed hver kvinde .

Medicin


Normalt smertestillende medicin anbefales eller en recept er givet , hvis smerten er svær . Sørg for , at din læge kender til nogen anden medicin , som du tager for at undgå uønskede bivirkninger og interaktioner.

Advarsler

Det er normalt at føle sig træt i et par dage . Men hvis du oplever en let feber , eller hvis feberen pludselig pigge , er det vigtigt at give din læge , da det kan være tegn på, at du har en infektion . En læge kan ordinere antibiotika , hvis en infektion er mistænkt for. Hvis du har en usædvanlig udledning med en dårlig lugt , bør du ringe til din læge straks.

Overvejelser

En læge vil fraråde seksuel aktivitet for omkring to uger efter en fjernelse af endometrium at fremme nyttiggørelse og healing , samt for at undgå blødning . Tamponer bør ikke anvendes i de to første uger af inddrivelsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------