Position: hotel888 > 2 >

farerne ved en maveplastik

   En Fedtsugning eller maveplastik betragtes som en stor kosmetisk kirurgi. Som med enhver operation , er der farer og risici . Fedtsugning farer siges at være fra selve operationen ikke fra Fedtsugning . Farerne kan reduceres ved at følge kirurgens anvisninger nøje

Anæstesi


Anæstesi bivirkninger kan omfatte en halsbetændelse , svimmelhed , hovedpine , kvalme og følelse af kulde . Mens der i opvågningsstuen narkoselægen og sygeplejersker vil gøre deres bedste for at lette nogle af de bivirkninger, der kan opstå efter en maveplastik eller anden kirurgi .

aspirationspneumoni


aspirationspneumoni er forårsaget af væske kommer i lungerne , forårsager en blokering . Dette kan ske , når fødevarer eller opkast kommer i lungerne fra munden . Efter at have en Fedtsugning , er det meget vigtigt at holde øje med brystsmerter , når du tager en dyb indånding , synkebesvær og åndenød .

blødning og størkning


Efter en operation , du er i risiko for overdreven blødning eller blodet ikke størkner ordentligt . Hvis en blodprop forstyrrer healing , kan det være meget farligt . Blodpropper kan rejse til lungerne eller hjertet , hvilket medfører en mere alvorlig sundhedsproblem . Hvis du har en Fedtsugning eller enhver operation varede længere end 30 minutter under fuld narkose , har du på et højere risiko for at udvikle voldsom blødning og størkning problemer .

Infektion

Infektion fare kan være høj efter en fedtsugning, især for dem , der ikke er sunde , før operationen . Tegn på infektion omfatter en længere helbredende tid , feber , kulderystelser og svedeture . Den helbredende tid til en Fedtsugning er generelt fire til seks uger . For nogle kan et tegn på infektion skal snittet grædende og udledning. Arealet af snittet kan også føle varmere end andre områder af kroppen . Det er meget vigtigt at anmelde din kirurg om eventuelle tegn på infektion at forhindre andre sundhedsmæssige problemer .

minimerer farerne ved Fedtsugning

Reduktion af faren for en Fedtsugning er meget vigtig. Kirurger anbefaler , at patienten er en ikke- ryger eller stoppe med at ryge , rygning kan øge risikoen for komplikationer under og efter en maveplastik . Du kan også nedsætter farerne ved at følge kirurgens anvisninger fuldstændigt og ved at meddele kirurgen , hvis der opstår et problem
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------