Position: hotel888 > 2 >

halspulsåren kirurgi risici

   Halspulsåren kirurgi er indiceret , hvis en eller begge af de arterier, der leverer blod til hoved og hals bliver blokeret eller delvist blokeret . Hvis hjernen ikke får nok ilt på grund af en blokering , er risikoen for slagtilfælde øges betydeligt . Kirurgiske procedurer at fjerne blokeringen af arterierne gøre bære risikoen , dog

Betydning


halspulsåren kirurgi er for patienter med 75 procent til 99 procent blokering . Patienter med en fuldstændig blokering er på for stor en risiko for hjerneskade og slagtilfælde til at gennemgå operationen .

Research


Ifølge Baylor College of Medicine , 1 procent til 3 procent af patienterne lider et slagtilfælde mens der carotis arterie kirurgi .

Eksempler


Hævelser i nærheden af luftvejene sammen med blå mærker og blødning i halsen væv er risiko for halspulsåren kirurgi . Blødning i hjernen , blodpropper , hjerteanfald og beslaglæggelser også er mulige .

Tidsramme

Komplikationer fra den operation synes generelt øjeblikkeligt eller inden for 24 timer efter proceduren . Patienterne overvåges på hospitalet i denne periode.

Overvejelser

halspulsåren operation vil hjælpe med at nedsætte en patients risiko for slagtilfælde . Livsstilsændringer , såsom kost og motion , også vil blive anbefalet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------