Position: hotel888 > 2 >

hævelse over knæet efter meniscectomy

   Der knæoperationer er en big deal . Ligegyldigt om din knæ var åben eller artroskopisk , mindre eller større , er du stadig har den fælles opereret og mulighederne for problemer er enorme . Underretning dig til de bedste af dine evner om potentielle problemer kan hjælpe dig med at identificere dem, hvis de sker for dig

Typer


Der er to typer af meniscectomy-artroskopisk og åbent . Under artroskopisk kirurgi , er små snit , hvor værktøjer og et kamera der kan indsættes, og det , der udføres gennem disse indsnit . I åben kirurgi , er en større indsnit og den fælles eksponeret , for kirurgen at have mere plads at arbejde .

Fordele


Når menisken er revet ikke kan repareres , eller der har været traumer eller andre forhold , er hele menisken fjernes og ikke blot den beskadigede del erstattes . Dette fremskynder revalidering og forhindrer også reinjury til menisken .

Funktion


funktion menisken er at skabe en glat overflade , over hvilken knæleddet kan glide og fungere effektivt. Når menisken er revet eller har andre skader , det forårsager knæleddet at "fange ", forårsager mere skade . Når der er omfattende menisken skader eller andre problemer , den bedste mulighed måske at fjerne det helt .

Hævelse

Hævelse er en meget almindeligt forekommende efter enhver knæoperationer , og hvis det bliver ekstrem , er det ikke noget at bliver alt for bekymret . I nogle tilfælde kan der være permanent hævelse , sædvanligvis mild , i knæleddet efter en operation. Spørg din læge, hvis du har problemer .

Advarsel

Hvis hævelsen over dit knæ skal være ledsaget af rødme omkring såret , en fejl lugter drænvand fra indsnit , feber , kulderystelser eller opkastning , skal du søge lægehjælp omgående . Infektion er en af de værste komplikationer ved en operation , og det er bedre at forebygge end at helbrede .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------