Position: hotel888 > 2 >

hvad er en røv lift ?

   En butt lift ( gluteoplasty ) er en plastikkirurgi procedure , hvor huden og musklerne i ballerne løftes , strammes og omformes , hvilket resulterer i en forbedret konturerne af den balder , siger doktor Ricardo Rodriguez , bord -certificeret plastik kirurg . Butt lift procedurer ønsket af patienter, som ønsker at opnå en mere ungdommelig og tiltrækkende balder

Procedure


En butt lift kan enten ske ved at stramme huden omkring balderne eller ved at injicere fedt eller implantater til at forbedre konturen af balder , Dr. Rodriguez siger .

Cost


Dr. Rodriguez skønner , at de fleste butt elevatorer varierer i pris fra $ 5. 000 til meget mere , afhængig af patientens behov og den anvendte metode .

Recovery


Doctor Rodriguez råder patienter til at undgå at sidde i en uge i bedring. I nogle tilfælde er en særlig type underkjole slidt at yde yderligere støtte og til at hjælpe med hævelse . Patienter kan vende tilbage til arbejdet efter to uger længe deres job ikke indebærer sidde i længere perioder .

Tidsramme

Hævede bør stilne af i løbet af fire til seks uger , siger SmartPlasticSurgery . com . Det kan tage op til et år eller mere for endelige resultater vil blive realiseret som muskler , fedt og hud bosætte på plads .

Risiko

Ifølge SmartPlasticSurgery. com , en Butt elevator rejser de samme risici som enhver anden kirurgisk procedure , herunder : anæstesi risici , uønsket ardannelse , voldsom blødning , vedvarende smerter og forandring i huden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------