Position: hotel888 > 2 >

hvad er fjernet i en komplet hysterektomi ?

   Mange kvinder gennemgår en komplet hysterektomi . En hysterektomi kan blive nødvendig som følge af visse betingelser, som blokeringer , fibromer , kræft eller ukontrollabel blødning under fødslen

funktioner


Et komplet hysterektomi , ofte kaldet en total hysterektomi , indgår fjernelse af livmoderen , æggeledere og livmoderhalsen . Det også kan omfatte en eller begge æggestokke

Typer


Der er to andre former for livmoderen . En delvis hysterektomi , der indebærer fjernelse æggelederne og øverste del af livmoderen og en radikal hysterektomi , som er fjernelse af livmoder , livmoderhalsen , æggeledere , livmoderhalsen , lymfeknuder og den øverste del af skeden .

Betydning


I USA , en ud af tre kvinder kvinder har en komplet hysterektomi , når de er 60 år gammel .

Overvejelser

Recovery tid til en hysterektomi er seks til otte uger . Den samlede og radikale hysterektomier tendens til at tage den fulde otte uger for en fuld helbredelse . Du skal bruge en kort tid fra arbejde eller skole til fuldt ud at restituere .

Advarsel

Det er vigtigt at kende den nøjagtige begrundelse for hysterektomi . Hvis er noget, der ikke kræft som muskelknuder eller kraftig blødning , der er mindre indgribende behandlingsmuligheder . Disse muligheder skal være grundigt undersøges før man går videre med en samlet hysterektomi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------