Position: hotel888 > 2 >

hvordan en stomi er lavet ?

  

Hvad er en stomi ?


En stomi er en rute skabt af kirurgi , når kroppens normale sti kan ikke fortsætte. For eksempel kunne det være et problem med fordøjelsessystemet eller ekskretionsorganerne system , der ikke kan passere mad eller affald , som de normalt ville . Ved at omgå den normale vej , kunne indsamles affald i en ekstern pose vedligeholdt ved siden af brugeren . Udtrykket " stomi " henviser også til en åbning og omfatter munden og andre naturlige åbninger for kroppen .

Typer af stomas omfatter omlægning maven og tyktarmen , således at kroppens affald omstillinger til en pose uden for kroppen for indsamling . En anden stomi type omgår normale vej af ileum og maven og desuden indsamle fecal spørgsmål . Ileum er den sidste del af tyndtarmen . En anden stomi bruges til at skabe en åbning i luftrøret for vejrtrækning i tilfælde af luft blokering .

Hvordan en stomi er Made


En stomi sker via kirurgiske procedurer . Stomi operationer bruge endelsen " stomi . " En stomi er lavet ved først at oprette en åbning for kroppen at fjerne eller placere en form for affald eller produkt uden for kroppen . Det næste skridt er at skabe egentlige by- pass eller nye rute for passage . Den syge eller påvirkede områder fjernes , såsom mave -tarmkanalen , store eller små tarme og blærer . Når området er blevet fjernet, vil en kirurg sy en ny passage ved hjælp af de resterende væv eller kunstige veje til stomien for bortskaffelse af affald .

Typer af Operations Oprette en Stomi


Der er flere medicinske procedurer for at skabe stomas . Der er en kolostomi , en urostomi og en Ileostomi . En kolostomi fremgangsmåde skaber en åbning fra dele af tyktarmen . Formålet er at give patienten en pose slidt for at samle kroppens affald . En urostomi er en stomi bypass at re-ruter urin til en pose i tilfælde af en beskadiget blære . En ileostomi skaber en åbning fra tyndtarmen til også at indsamle og indsamle affald . En type stomi kirurgi bruges også i tilfælde af vasectomies at omdirigere passagen af sæd .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------