Position: hotel888 > 2 >

hvordan er en abdominal kolektomi med ileorectal gjort anastomose ?

  

Indledende Surgery


Fem små indsnit er lavet i underlivet , hvorigennem lægen videregiver laparoskop , et kamera-lignende enhed , der gør det muligt for lægen at se præcis , hvad han laver uden at åbne hele din mave . Din bughulen vil blive pustet med gas for at opnå større synlighed for lægen . Laparoskopisk kirurgi reducerer truslen om alvorlig infektion og hastigheder restitutionstid . Lægen er i stand til at se på en tv- skærmen for at se operationen .

Fjernelse af Colon


Den kolon måler ca fem fødder . Det tillægger den tyndtarmen den ene ende og til rektum på den anden side til at tillade affald passere gennem kroppen . Under operationen , skruetvinger lægen hver sin ende af tyktarmen og omhyggeligt skærer væk tyktarmen i sektioner . Den kolon er normalt fjernes i tre afsnit , der starter ved små kolon : Stigende , tværgående og faldende ( som tillægger endetarmen ) .

genmonteres ileum til rektum


Endelig , i slutningen af tyndtarmen er knyttet til endetarmen med sting . Lægen sørger for , at nogen bløder er blevet syet eller ætses , og at bughulen forbliver ren . Streng opmærksomhed i løbet af denne operation for at sikre, at ingen fecal spørgsmål kommer ind i bughulen , hvilket kan forårsage bughindebetændelse , en alvorlig infektion , der kan resultere i dødsfald .

Ileostomi Bag

I nogle tilfælde , især hvis tyndtarmen har arbejdet overtid og har brug for en hvile , vil lægen lægge en løkke af tarmen til bugvæggen , som gør det muligt affald til passere fra din tarm til en taske , der kaldes en ileostomi pose , uden på kroppen . Dette er normalt en midlertidig tilstand , men i tilfælde af, at dette bliver en permanent løsning , skal du huske , at med omhyggelig pleje og rengøring , bør der ikke være afslørende lugt til posen , og ingen infektion omkring stomi site .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------