Position: hotel888 > 2 >

hvordan man behandler kapselskrumpning i brysterne

  Kapselskrumpning er en tilstand, der udvikler som en del af en immunrespons mod indsættelsen af udenlandske materialer , såsom brystimplantater , i kroppen . Når ukendte materialer ind i vores system , immunsystemet danner en kapsel af kollagen fibre omkring det som en måde at isolere materialet . Når disse fibre snøre det skaber pres på implantatet eller kapselskrumpning af bryster . Dette pres kan forårsage smerte og ømhed på implantationsstedet og fordrejede eller underligt formede bryster . Hvis venstre ubehandlet , kan dette føre til hærdning af kapslen eller implantat brud og efterfølgende lækage
1 .
Undersøg dine bryster for tydelige tegn på kapselskrumpning . Hvis du oplever smerte ved implantatstedet , at implantater , der synes tage på en usædvanlig form , implantater , der har flyttet på plads , eller en usædvanlig stor fasthed i brystet materiale , kan du have kapselskrumpning . Bedes du kontakte din læge for at få en faglig vurdering og eventuel behandling .
2 .
Bed om en ultralyd . En ultralyd er en smertefri procedure præformeret på ydersiden af brystet . Det kan bruges til at vurdere størrelsen af sammentrækning implantatet er under og graden af hærdningen , der er opstået . Visse typer af ultralyd kan også bruges til at behandle de berørte kapsler , ved hjælp af elektricitet til at blødgøre fibrene og slappe af kontraktur .

3 .
Take anti -inflammatoriske medicin for at reducere hævelse af væv omkring implantatet . Spørg din læge til en recept eller tage en over -the-counter medicin , såsom ibuprofen eller acetylsalicylsyre . Astmamedicin som Singulair ( montelukast ) kan være en fordel at forhindre yderligere hærdning af kapsulær fibre og til at blødgøre områder , der allerede kan være komprimeret . Udokumenterede tal viser, regelmæssig indtagelse af E-vitamin kapsler kan hjælpe blødgøre fibrene og lade kapsel for at få større fleksibilitet og mindre stivhed .
4 .
Brug komprimering wraps eller elastiske bandager omkring implantatstedet at hjælpe hindre udviklingen af fiber- kapslen ved at begrænse cirkulation på det angrebne område . Fjern wraps to gange om dagen og massage væv for at fremme fjernelse af alle giftstoffer , som kan have akkumuleret i løbet af dagen .
5 .

Har fiber kapslen fjernes kirurgisk , hvis intet ellers synes at virke . Dette vil fjerne det pres skabt af fibrene og lade implantatet materialet til at genvinde sin oprindelige struktur , placering og form .

gode råd og advarsler


 • Må ikke massage nogen områder af synlige blå mærker .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------