Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan få hjælp i hjemmet i løbet af et opsving

  Mange af os er afhængige af familie og venner til at hjælpe os i disse tider, hvor vi er syge eller hos en skade . Desværre har nogle mennesker ikke har nogen , de kan regne med , der bor i nærheden og som ville være villige til at tilbyde nogle reelle bistand . Folk i almindelighed ikke kan lide at stole på naboer eller casual bekendte , som de føler, at det kunne være en indførelse . Toughing det ud alene kan være meget vanskeligt og ikke altid sikker eller logiske ting at gøre .
Folk i alle aldre , der lever alene , eller som bor sammen med nogen, der er gået det meste af tiden kan befinde sig i en midlertidig situation, hvor de ønsker , de havde nogen til at hjælpe dem . Det kan være at gøre ærinder , fix mad , gøre rengøring og andre opgaver , eller bare for at have nogen at snakke med , så de vil ikke være alene . Hvis personen er en forælder og er syg , måske børnene skal afhentes fra skole og taget et eller andet sted , men det er svært for en person, der driver en feber , der skal udføre alle de sædvanlige opgaver .
Depression eller angst kan være en anden invaliderende situation , der kan gøre nogen ineffektiv for livets krav . Disse er ofte bare de gange ingen er rundt for at hjælpe .
Hvis du nogensinde finde dig selv i en situation, hvor du virkelig ønsker at du havde en anden person til at hjælpe dig , uanset hvad der sker , er det værd huske , at for de fleste af os , kan hjælpe være et telefonopkald væk .
Mens vi er tilbøjelige til at tænke på " hjælper " agenturer eller " hjem sundhed " agenturer som værende kun for de ældre eller alvorligt syge , dette er en misforståelse , der kan holde dig eller en du holder af at prøve til kæmpe den gode kamp alene hjemme .
Der er agenturer og enkeltpersoner, der udfører netop de opgaver , du har brug for , uanset hvem du er , eller hvad din situation er . Selv hvis en person har en anden i hjemmet eller en hel familie , leje en anden til at hjælpe , kan være en stor lettelse . Disse mennesker kan kaldes " kammerater "eller andre udtryk , men det er en misvisende og fremmaner en person , der vil komme og holde dig selskab . De kan gøre det , men de vil også gøre lys husarbejde , butik , kok , gør ærinder , transport du et sted , eller en række andre opgaver , som du ønsker. Disse personer er ikke for dyrt , og som regel er situationen midlertidig alligevel .
Det betaler sig at ringe og få hjælp , når situationen kræver det . Se nogle andre skridt nedenfor for at forstå mere om hjælpere , ledsagere og agenturer , der kan levere det, du har brug for.

Du skal bruge:
Telefonbog
. Lokale annoncer .


1 .

Bestem , hvad din situation er , realistisk . Nogle gange er vi i fornægtelse af brug for hjælp , tænker vi kan gøre det hele alene . Måske kan vi , men på, hvad risiko ? Hvis du er bare ud af hospitalet , der lider af en sygdom eller bare have en vanskelig tid at klare , og derefter overveje at få hjælp .
2 .
Du skal ikke tro du vil blive dømt til dit problem . At hjælpe andre er, hvad kammerater og hjælpe agenturer er designet til . De er der for at hjælpe dig , og vil blive glade for at komme og gøre, hvad du har brug for .
3 .
hyre nogen for blot et par timer og se, hvordan det går . Du kan finde programoversigter for følgesvend agenturer i din telefonbog under " home sundhed " eller " kammerat . "Hvis det for det meste er rengøring skal du have gjort , så skal du måske ønsker at se under " Pigerne "eller " rengøring . " Nogle gange vil de gøre andre ting så godt, men du skal bede om, at op foran . Kig i din lokale avis for fortegnelser over folk, der kan give en anbefaling for denne type arbejde , og mødes med en eller to af dem først . Beholde deres telefonnummer, hvis du ikke har brug for dem lige med det samme . De vil blive glade for at møde dig og hvis du beslutter at ansætte en person , så vil de ikke blive en fremmed for dig , noget, som holder mange mennesker fra at få hjælp .

4 .
Vær klar med agenturet eller individuelle , hvad du skal bruge dem til at gøre for dig . Hvis du virkelig har brug for nogen til at skure køkkengulvet , så fortæl dem , fordi " Kammerater " og lignende titler ikke kan gøre tunge rengøring , bare lys husarbejde . Tilsvarende vil nogle mennesker ikke være behageligt at transportere en person i deres bil eller de kan ikke engang har en bil , så tjek før tid .
5 .
Find nogen , der vil opfylde dine behov . Hvis du ansætter en person og finde ud af , at en eller anden grund det fungerede ikke godt , lad det ikke stoppe dig i at finde en anden . Hvis du vil have nogen , der kan føre en samtale , eller en person, der kan lytte til dig og holde dig selskab , så mødes med dem i god tid er vigtig . Ligeledes kan alder gøre en forskel , og hvad der er kammeratskab at nogen i deres 80 's er ikke nødvendigvis det samme for en hjælper i deres 20 's . Alder kan gøre en stor forskel i at få den slags hjælp , du behøver.
6 .

Se situationen som en mulighed for at få hjælp på et tidspunkt, er sandsynligvis midlertidig og kun , når du har brug for det . Den støtte er vel værd at prisen . Gå videre og gøre, at opkald , og du vil sikkert blive meget glad for at du gjorde .

gode råd og advarsler


 • fleste organer har ikke kontrakter og er fleksible i planlægningen besøg .
 • Sørg nogen har pålidelige referencer og har haft en baggrund sikkerhedstjek , hvis du hyre dem fra en annonce .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------