Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan helbrede sygdomme med humane & dyrefostre

   Brugen af menneskers eller dyrs embryoner til at helbrede sygdomme er et område fuld af løfter til medicinsk forskning . Men ved hjælp af menneskelige embryoner bringer spørgsmål om, hvornår livet begynder , og om er det moralsk og etisk at bruge embryoner til dele for at hjælpe til at redde livet for dem, der lider af alvorlige sygdomme . Der er nogle spekulationer om, at stamceller kan udvindes fra mere modne embryoner uden at beskadige liv indefra. Animal embryo er langt mindre kontroversielt , og nogle eksperimenter med disse embryoner til at helbrede sygdomme hos mennesker har været en succes .

Du skal bruge:
Sofistikeret forskningslaboratorier
. Humane embryonale stamceller .
Animal embryonale stamceller .

Brug Human Animal Embryoner Cure sygdomme hos mennesker1 .
To Typer af menneskelige stamceller
Der er to slags stamceller , der anvendes i medicinsk forskning . Voksne stamceller kan afhentes fra hjertet , leveren eller hjernen . Disse har den fordel, der allerede fra kroppen person, der har behov for dem , og eliminere problemerne med afvisning . Embryonale stamceller er indsamlet fra fertilitetsklinikker , når fostre ikke længere er nødvendige til implantering i kvinder prøver at blive gravid . Disse overskydende embryoer vil blive kasseret hvis de ikke var blevet brugt til at forsøge at hjælpe med at helbrede sygdommen .
2 .
Animal embryonale stamceller
Anvendelse af animalske embryoner er langt mindre kontroversielt , og nogle eksperimenter med disse embryoner til at helbrede sygdomme hos mennesker har allerede vist tegn på succes , såsom en nylige israelske projekt med føtale svin celler til behandling af type 1 -diabetes hos aber . Dyrefostre er lettere erhverves og ikke gør det etiske kontrovers , der ved hjælp af menneskelige embryoner indebærer . Det har vist sig , at cellerne af nogle dyrearter viser bemærkelsesværdige ligheder i processen og struktur for den menneskelige celler , og denne lighed har forårsaget en række forskere til at udforske mulighederne for at anvende animalske stamceller til transplantation i mennesker . Overraskende nok har grise været brugt i mange af disse studier på grund af ligheden til mennesker .
3 .

forskning med menneskelige stamceller
grund af forældelsesfristen lagt på humane embryonale stamceller celle forskning i de senere år , har der ikke været reelle beviser for kure på grund af deres anvendelse. Med mere åben politik på humane embryonale stamceller , vil kure for sygdomme som Parkinsons , diabetes , dissemineret sklerose og rygmarvsskader blive opdaget og gennemføres på en udbredt basis i sundhedsvæsenet feltet . I øjeblikket er biolog Thomas Reh fra University of Washington arbejder på produktionen af store mængder af nethinde fotoreceptor celler fra embryonale stamceller til at helbrede blindhed .
4 .
forskning, der anvender Animal Stamceller
Brug af animalsk embryonale stamceller har vist en vis succes i behandling af type 1 diabetes . En israelsk undersøgelse på Weizmann Institute of Science i Rehovot var vellykket i behandlingen af type 1 diabetes i aber , der var injiceret med embryonale celler fra fostre svin. Fem måneder senere , disse aber var at producere deres egen insulin . Insulinet var svin , mens de fartøjer gør insulin var fuldt værterne « . Hvis humane forsøg er i stand til at i sidste ende reproducere disse resultater , vil teknikken blive brugt til at helbrede diabetes i den menneskelige befolkning rutinemæssigt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------