Position: hotel888 > 2 >

hvordan man kan skaffe penge til en nyretransplantation

   En nyretransplantation placerer en donors sund nyre på en person , hvis nyrer ikke længere fungerer ordentligt . Pr. 202C udgifterne til en nyretransplantation gennemsnit $ 50. 000 til $ 100. 000. Medicare , Medicaid , statslige handicap , privat forsikring og andre programmer kan hjælpe med at betale for operationen . Fordi det er så dyrt , og fordi mange af disse tjenester vil ikke betale de samlede omkostninger ved operationen , folk ofte finde andre måder at skaffe penge til at dække udgifterne
1 .
oprette en fond -raising side med vigtige oplysninger om din nyretransplantation . Fordi omkostningerne ved en operation vil variere person til person , er det vigtigt , at du ved , hvor mange penge du bliver nødt til at hæve . Denne side skal vise de forventede omkostninger til din transplantation , hvor meget du behov for at øge , og måder at bidrage . Det kan deles med venner , familie og gymnasier via telefon , sms , e-mail og sociale netværk . Hvis du ikke er sikker på , hvordan du opretter en hjemmeside , deltage i en gratis , der kan tilpasses hjemmeside såsom GiveForward. org .
2 .
Deltag en nyretransplantation organisation . Mange giver fundraising støtte til enkeltpersoner og familier i nød. En organisation som Children's organtransplantation Association kan hjælpe dig med at planlægge arrangementer og aktiviteter , i forbindelse med nyhedsmedier , og finde flere kilder til at finansiere din nyretransplantation . De tilbyder også tjenester , der vil matche midler, du raise.

3 .
Kontakt velgørende organisationer , der tilbyder tjenester til folk, der ikke har råd til en livstruende operation . Selvom en organisation er usandsynligt, at betale alle omkostningerne , vil mange hjælpe med transplantation og udgifter til medicin .
4 .
Appel til samfundet . Kontakt aviser og tv -stationer om dit behov for en transplantation . Lokale nyhedsmedier ofte er villige til at køre feel-good historier om mennesker i nød . Spørg de lokale købmænd , religiøse organisationer og samfundsgrupper til at donere eller til at fremme din sag .
5 .

Sælg ting . En garage eller bage salg kan hjælpe dig med hæve penge . Oprette en plakat eller flyer , der fremmer dit arrangement og detaljer dit behov . Herunder personlige billeder og oplysninger på din plakat sætter et ansigt på din sag . Du kan også sælge gamle sko , tøj , bøger og tilbehør online .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------