Position: hotel888 > 2 >

hvorfor brystimplantater får hårdt?

  

Brystimplantater


I 2008 blev mere end 300. 000 brystforstørrelse operationer udføres i henhold til American Society for plastikkirurger. Med henblik på kirurgi varierer fra Forfængelighed til genopbygning . Uanset årsagen , er der nogle risici forbundet med at have en brystforstørrelse . Brystimplantater er et fremmedlegeme , der er placeret i kroppen , og kroppen er ikke altid modtagelig ; hvilket kan resultere i brystet vist meget tyk og fast at røre ved .

kapselskrumpning


En egentlig brystimplantater kan ikke få hårdt , men i vævet omkring implantatet kan . Hver gang en brystimplantater er placeret i din krop en arvæv vil danne omkring objektet som en shell . Den arvæv er en meget normal del af helingsprocessen efter en brystforstørrelse . Men i nogle tilfælde , tanken , der udgør omkring brystimplantater vil stramme og få hårdt. Hærdning af brystet er mere almindeligt kaldet " kapselskrumpning " . For at brystimplantatregister at vende tilbage til sin naturlige tilstand af blødhed , er det at blive frigivet fra råtanken , der har dannet omkring det .

Årsager til kapselskrumpning


Selv om der endnu ikke er en specifik årsag til kapselskrumpning , der er en hel del teorier . Nogle undersøgelser tyder på det kan være forårsaget af bakterier , mens andre undersøgelser peger på bryst traumer , sygdom , bristede implantater , eller rygning og infektion .

Forebyggelse

Alvorlige tilfælde af kapselskrumpning kan give bryst en forvrænget form , og i nogle tilfælde være meget smertefuldt. Ifølge Mentor og Allergan , en førende silikone bryst producent , kan kapsel kontraktur ske i op til 15 procent af bryst udbygninger . I et forsøg på at forhindre kapselskrumpning , vil nogle plastik kirurger placerer brystimplantatregister under musklen . Denne praksis kan forhindre, at implantatet bliver forurenet med bakterier . Kirurgen kan også skylles lommen brystet implantat vil blive placeret i og minimere håndtering af brystimplantater , før den sættes ind i din krop .

mulige behandling

Når en patient har et mildt tilfælde af kapselskrumpning , hærdning kan afløses af kirurgen blot at massere brystimplantater i håb om at dette vil frigøre implantatet fra arvæv " kapsel " . Antibiotika og steroider bruges også . I svære tilfælde kan patienten er nødt til at gennemgå en operation for at få en del af arvæv åbnet eller fjernet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------