Position: hotel888 > 2 >

ikke en brok bælte virkelig hjælpe ?

   En brok er et fremspring eller bule af et organ gennem omkringliggende væv , sædvanligvis i bugvæggen . Det kan være i lysken eller på det sted, tidligere abdominal kirurgi . Lysken eller lyskebrok brok er meget almindelige . Den bule er normalt tyndtarmen eller intra-abdominalt fedt , der stikker gennem en svaghed mellem musklerne i bugvæggen

Brok Bælterne


Et brok bælte komprimerer bugvæggen for at tvinge fremspring tilbage i maven-. i medicinske termer , at blive " reduceres. "Et brok , der ikke kan reduceres siges at være indespærret ( "hængende" ) . Undertiden sådan brok kan blive kvalt , afskære blodforsyningen til det område, der bugner . Uden akut kirurgi , kan en alvorlig infektion følge .

Brok bælter er normalt elastiske , anvendt omkring maven for at holde brok fra bugnende . A bandagist er en speciel form for brok bælte , der er beregnet til at forhindre udbuling af en lyske brok . Det har en plade af metal eller hård plastic , der ligger over det område, som brok og gælder pres for at forhindre, at bule fra fremtrædende. En brok bælte er ikke nødvendig , hvis patienten ikke har symptomer .

Selv en brok bælte vil holde bule i den reducerede position , skal det bæres på alle tidspunkter , eller bule vil gentage sig med sådanne enkle aktiviteter som hoste , nys eller belaste under en afføring . For langt størstedelen af patienter med brok , er en brok bælte en utilfredsstillende løsning , fordi det ikke giver en kur , og kan være meget ubehageligt . Hertil kommer , kan brok bælter svække væv yderligere på grund af den konstante pres . Dette er især tilfældet med en bandagist , der udøver større pres .

Et brok er ikke altid kræver operation . I 2006 gennemførte Journal of American Medical Association en rapport om en undersøgelse af Dr. Robert J. Fitzgibbons Jr. og kolleger . Den viste , at symptomfri mænd med lyske brok sikkert kan observeres uden operation , fordi risikoen for komplikationer er meget lille . Men , brok kirurgi er sikkert for næsten alle patienter . Brok bælter er anbefales kun til lejlighedsvis ekstrem høj risiko , symptomatiske patient, som måske ikke engang tåle kirurgi under lokalbedøvelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------