Position: hotel888 > 2 >

ikke fedt tilbage efter fedtsugning ?

   Hvis du er interesseret i at få fedtsugning , vil et fælles anliggende er, vil det fedt at komme tilbage ? Du vil proceduren være det værd , ikke kun økonomisk , men fysisk såvel . Fedtsugning fjerner fedt celler fra målområde , og voksne ikke producerer flere fedtceller . Den eksisterende fedtceller først udvidet , når vægten er opnået . Hvis fedtcellerne fjernes , vil de ikke formere sig i samme område

Hvad er fedtsugning ?


Fedtsugning er den handling at fjerne fedtceller fra under huden ved hjælp af et rør og et vakuum . Du kan kun gennemgå en vis mængde af fedtsugning på et tidspunkt , at begrænse antallet af områder for hver procedure . Dette bestemmes af mange faktorer , herunder din alder , helbredstilstand og vægt . Det er en af de mindre invasive procedurer plastikkirurgi , hvor inddrivelse tager normalt kortere tid , og du kan genoptage normale aktiviteter tidligere .

Fedtsugning teknikker


En række af liposuction teknikker er til rådighed med de teknologiske landvindinger . Den traditionelle liposuction teknik er , når et lille snit er , hvis en medalje stang er sat ind i målområdet . Kirurgen derefter bryder op fedtceller og provenuet til at suge fedtet ud gennem en lille , vakuum-lignende rør . En anden nyere fedtsugning teknik er laser LiPo eller " smart LiPo ", hvor der kun lokalbedøvelse anvendes , er en lille indsnit , er fedtceller smeltet og fjernes mere let fra kroppen .

fedtceller


Ifølge LaserLipoGuide . com , gør fedtceller kendt som lipocytes eller adipocytter typisk ikke reproducere . Når du er en voksen , du har et vist antal fedtceller og de bare udvide , hvis du tager på i vægt . Fedtsugning resultater permanent i området , der er behandlet . Din fedt celler svinde ind som dig med at tabe , men aldrig forsvinde helt . Den eneste måde at fjerne fedt celler fra kroppen er gennem fedtsugning .

Fedtsugning til vægtreducering

Du må ikke forvente at tabe en masse vægt fra fedtsugning. Selvom du fjerner fedt fra kroppen , fedtsugning er en kosmetisk procedure, og dine resultater vil være med dit udseende , ikke på vægten . Afhængig af din størrelse , kan du tabe et par pounds fra den procedure, som pounds af fedt er fjernet . Men er du sigter mod at forbedre visse områder på din krop og derfor stræber efter synlige ændringer på din krop .

Vægtøgning med Lipo

Selv hvis du tager på i vægt efter at få fedtsugning , kun det fedt celler, der er i din krop vil udvide sig. Antallet af fedtceller er mest sandsynligt, bestemmes i barndommen og ungdommen . Når du har nået voksenalderen , fedt-celler numre har en tendens til at forblive uændret for både mager og overvægtige personer . Fedtceller menes at være i stand til at øge deres størrelse fire gange , før de deler og skabe nye celler . Dette er kun årsag til drastiske vægtøgning og er ikke et typisk resultat .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------