Position: hotel888 > 2 >

kirurgisk abort bivirkninger

   Da beslutningen om at få foretaget en abort er liv ændrer sig, er det vigtigt at afveje alle muligheder for at gøre det bedste valg for dig selv og dit helbred . Selv om en kirurgisk abort anses for meget sikkert og er en fælles metode til at opsige en graviditet , som med alle medicinske procedurer , der er mulige komplikationer eller bivirkninger, der kan opstå

almindelige bivirkninger


Ifølge web MD , følgende er et par bivirkninger af en kirurgisk abort , som er ret almindelig , og bør ikke medføre nogen alarm : uregelmæssig blødning eller pletblødning , så længe de første tre uger , kramper i de første to uger og følelsesmæssige reaktioner i to til tre uger .

Andre mulige bivirkninger


Selv om de fleste kirurgiske aborter har en maksimal inddrivelse tid på omkring tre uger, nogle gange er der mere alvorlige bivirkninger , der signalerer et behov for opfølgende behandling . Selv om de følgende bivirkninger er sjældne , hvis nogen af disse bivirkninger er erfarne , er lægehjælp nødvendige øjeblikkeligt.

Infektion


Overført graviditet komponenter , en udiagnosticeret STD , eller underlivsbetændelse kan bidrage til en infektion . Tegn på en infektion i hele kroppen omfatter hovedpine , muskelsmerter eller svimmelhed . Også nogen smerte , hævelse eller rødme i kønsdelene er en indikation af, at der kan være en infektion , der kræver lægehjælp .

voldsom blødning

Den kirurgiske procedure kan forårsage usædvanlige blødninger , hvis musklerne i livmoderen eller blodkar gøre ikke snøre korrekt. Ifølge Web MD , er tegn på voldsom blødning passerer blodansamling , der er større end en golfbold , iblødsætning mere end to store puder i en time eller blødning stærkt i tolv timer i træk .

alvorlige mavesmerter

Hvis stærke smerter i underlivet eksisterer også efter medicin og hvile , så kroppen kan ikke heler ordentligt , og lægehjælp er nødvendig .

sønderrevne Livmoderhals

Hvis livmoderhalsen uheld er skåret eller revet , masker er forpligtet til at stoppe blødningen . Hvis livmoderhalsen bliver såret under proceduren , kan det forhindre en fremtidig vellykket graviditet , selv om denne bivirkning er yderst sjælden og kan ofte fastsættes med kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------