Position: hotel888 > 2 >

komplikationer af Mohs kirurgi

   Mohs tografiske kirurgi er en procedure , der udføres for at fjerne visse hudkræft . Ifølge DermNet er denne kirurgisk procedure , der kan kurere op til 99 procent af hudkræft , herunder dem, der har en meget høj recidivfrekvens som planocellulært karcinom og basalcellekarcinomer . Mohs kirurgi er generelt sikker og effektiv , men komplikationer kan forekomme

Blødning


Ifølge DermNet , blødning er en mulig komplikation af Mohs kirurgi . Patienter med en anamnese med blødningsproblemer er på et højere risiko for at opleve denne komplikation . Patienter, der tager visse lægemidler , som kan øge deres risiko for blødning , såsom aspirin og warfarin , bør ikke tage disse medikamenter i en periode før operationen for at mindske deres risiko for postoperative blødning . Men hvis ikke tager disse lægemidler udgør en alvorlig medicinsk risiko , kan du fortsætte med at tage dem .

nerveskader


Nerve skade, der kan føre til hud følelsesløshed er en potentiel komplikation af Mohs kirurgi , ifølge DermNet . Nerveskader kan opstå , hvis kirurgen skærer de små sensoriske nervefibre i huden . For de fleste patienter er denne komplikation midlertidig og vil gå væk , når nye nervetråde vokse tilbage . Kirurger er så omhyggelig som muligt for ikke at forårsage nerveskader , når du udfører denne operation , men det er somme tider nødvendigt at alvorlige nogle af disse nerver , for at helt at fjerne svulsten .

Infektion


En infektion er en mulig efter Mohs operation, men det er sjældent, så længe såret er korrekt plejes . Patienter med præ-eksisterende tilstande som diabetes og dem med store sår , kan være forpligtet til at tage antibiotika efter denne operation i et forsøg på at forebygge infektion . Hvis antibiotika ikke var oprindeligt ordinerede og en infektion sker, vil en dosis af antibiotika effektivt at behandle infektionen .

dårlig sårheling

Ifølge Vanderbilt Universitet Institut for Medicin, nogle patienter, som har Mohs tografiske operation kan opleve en dårlig sårheling . De anfører, at nogle gange denne komplikation bare sker , men nogle mennesker kan opleve det på grund af dårlig samlede sundhedsudgifter , blødning eller diabetes . Deres sår kan heles meget langsomt , det kan genåbne eller masker , der anvendes til at lukke såret kan brække . I de fleste tilfælde vil det sår heles på egen hånd uden yderligere medicinsk behandling .

Andre Postoperativ Problemer

Andre mulige komplikationer Mohs kirurgi omfatter graft svigt , vævsdød og blodpropper at udvikle sig under vævet . Hvis en blodprop udvikler sig, kan det have at blive fjernet. Hvis en podning-et stykke væv bruges til at reparere et sår-mislykkes, så en anden operation kan være nødvendigt at udskifte det . I nogle tilfælde kan patienter opleve væv død som en komplikation af Mohs kirurgi . Der er en chance for, at vævet anvendes til at reparere såret kan dø . Dette kan resultere i et behov for en ekstra operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------