Position: hotel888 > 2 >

komplikationer ved laser operation af benet vener

   Grimme blå eller mørk lilla ben vener kaldes åreknuder . Disse vener kan have en hævet og klumpet udseende og kan være smertefuld for nogle mennesker , hvilket medfører en pulserende fornemmelse i det berørte område eller ben ømhed og smerter . Alvorlige komplikationer som følge af laser kirurgi er sjældne og ofte forårsaget af dårligt udført operation

Funktion


Læger bruger laser kirurgi eller laser ablation for at eliminere forekomsten af åreknuder ved at ødelægge den grimme vene , der forårsager vene væggene til at bryde sammen og forsegle lukket . Dette gøres ved at indsætte en laser fiber direkte ind i venen gennem et lille snit og transport af energi gennem fiber , mens det langsomt er fjernet fra venen . Behandlingen varer normalt 15 til 20 minutter , selv om supplerende behandlinger kan være nødvendige for at opnå de ønskede resultater .

Side Effects


Under laserkirurgi , kan patienter opleve smerte svarende til følelsen af at have elastikker knækkede flere gange, mod deres huden . Normal bivirkninger af laser kirurgi omfatter rødme , hævelse og misfarvet hud . Rødmen og hævelse i forbindelse med laser kirurgi bør stilne inden for de første par dage, mens misfarvning af huden kan vare op til to måneder i henhold til US Department of Health og Human Services .

Komplikationer


Komplikationer ved laserkirurgi omfatte spørgsmål til stede med de fleste operationer , såsom allergiske reaktioner eller åndedrætsproblemer forårsaget af anæstesi og risikoen for infektion eller blødning på det sted, hvor incisionen . Laserkirurgi også risikoen for blodpropper , betændelse i venen og nerveskader , selv om disse komplikationer er sjældne i henhold til Radiologisk Society of North America .

Overvejelser

En komprimering strømpe anbefales normalt efter laser operation for at fjerne ben vener med henblik på at reducere risikoen for blå mærker og blodpropper . Hud er mere følsom over for solen efter laser kirurgi , og solen bør undgås i to uger efter operationen for at forhindre mørke pletter , ifølge den amerikanske Academy of Dermatology .

Advarsel

I sjældne tilfælde , laser kirurgi kan forårsage forbrændinger og permanent ardannelse . Lasere kan beskadige det omkringliggende væv i stedet for åreknuder , når de anvendes korrekt, hvilket er grunden til laser kirurgi bør kun udføres af en dygtig læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------