Position: hotel888 > 2 >

laminektomi definition

   Laminektomi er en kirurgisk procedure , der helt fjerner lamina ---- en knoglestrukturen , der dækker nerverne i rygsøjlen --- at få adgang til nerverne . En delvis laminektomi kaldes en laminotomy

Bruger


laminektomi er mest almindeligt udførte som en dekompressions procedure for behandling af spinal stenose . Laminektomi bidrager til at mindske presset på nerverne .

Spine Surgery


laminektomi udsætter rygsøjlen , som giver kirurgen til at udføre andre spinal procedurer , såsom diskectomy (fjernelse af diskusprolaps diske ) og spinal fusion .

Procedure


En generel anæstesi gives til patienten . Kirurgen gør et snit i ryggen for at afsløre lamina , før du fjerner den . Det kan tage op til 6 uger før patienten kan genoptage regelmæssig fysisk aktivitet .

Risici

Som andre kirurgiske indgreb , laminektomi har også risici , såsom infektion , blodtab , slagtilfælde , hjerteanfald , vejrtrækningsproblemer og blod blodpropper .

Resultater

Ifølge Mayo Clinic , laminektomi letter symptomerne på spinal stenose i 60 til 90 procent af tilfældene . Det betyder ikke nødvendigvis, at de problemer, aldrig kan opstå i fremtiden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------