Position: hotel888 > 2 >

lægelige grunde for mandlige urethra strække

   Når en læge siger, du skal have din urinrøret lægeligt strakt , kan det være en foruroligende og stressende situation . Urinrøret kan blive betændt og følsom , og tanken om at have en medicinsk procedure for det kan være skræmmende . Forståelse den mest almindelige årsag til behovet for mandlige urethra strække , og hvordan det er gjort, kan bidrage til at afhjælpe dine problemer

Betydning


Den mest almindelige medicinske årsag til mænd , der urinrøret kirurgisk strækkes er en urethrae striktur . En urethral forsnævring opstår, når urinrøret , en tube , der forestår urin fra blæren ud af kroppen , er unormalt indsnævret . Når dette sker, kan det være vanskeligt eller umuligt for urinen at passere fra blæren , som sætter scenen for urin til at bakke op til prostata , hvor en infektion kan udvikle sig.

Årsager


The National Institute of Health rapporter, flere ting , der kan skabe en mandlig uretral striktur . Nogle mennesker får dem fra en tidligere betændelse eller infektion . Andre har fået foretaget operation i urinrøret i fortiden , for forhold som hypospadi , som også kan skabe en forsnævring . Et udvidet tumor kan lægge pres på urinrøret , får det til at indsnævre eller en skade kan skabe en urinrørets forsnævring at forekomme .

Ud over fysisk forårsaget årsager , kan en urethral striktur også være forårsaget ved at have en historie seksuelt overførte sygdomme , der kroniske prostata problemer , herunder hyperplasi eller har et instrument som et kateter placeres i urinrøret . Lejlighedsvis , strikturer er til stede ved fødslen , selvom det er sjældent .

Symptomer


The National Health Institute lister urin , der er mørk eller blodig som en af de mest almindelige symptomer på en urethral forsnævring . Hvis du har en reduceret produktion af urin , urethral udledning eller du ikke er i stand til at urinere på alle , kan du blive ramt af en urethrae striktur . Andre symptomer omfatter bækkensmerter , mavesmerter , hævelse af penis , eller urin sprøjtning i stedet for streaming . Et kirurgisk stretching af urinrøret kan lindre disse symptomer ved at lette af urinrørets bredden .

Diagnose

Din læge vil diagnosticere din urethra forsnævring ved hjælp af flere metoder . En fysisk eksamen kan afsløre tegn på sin eksistens gennem forstørrede lymfeknuder , der er ømme ved berøring , en hårdhed , der kan mærkes på undersiden af penis , en rødme eller hævelse af din penis eller en stor og tilbud prostata . Nogle tilfælde af urinrøret forsnævring viser ikke nogen synlige tegn , og er diagnosticeret med en cystoskopi , en kultur af din urin og en urethrogram .

Behandling

Din urinrørets udspænding procedure kan afsluttes i løbet af cystoskopi . På det tidspunkt vil din læge øge urinrøret ved hjælp af en tynd instrument , der strækker sig i urinrøret . En lokal anæstesi bruges til denne procedure . Når den strækning er færdig , kan lægen vælge at instruere dig om , hvordan at behandle det selv derhjemme ved hjælp af samme metoder .

urinrøret kan udvides ( forstørrede ) under cystoskopi ved at indsætte en tynd instrument til at strække urinrøret , mens du er under lokalbedøvelse . Hvis denne metode ikke er muligt eller lykkes, kan lægen foreslå en kirurgisk procedure, hvor den syge del af urinrøret , vil blive fjernet og erstatter det med væv fra kroppen .

Prognose /advarsler

The Mayo Clinic rapporter at prognosen for urinrørets forsnævring strække behandling er fremragende , dog arvæv tendens til at dukke op igen med tiden , og yderligere strække behandlinger kan være nødvendige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------