Position: hotel888 > 2 >

operation for Krydsegenskaber en blære

   Inkontinens, en tilstand, hvor blæren utætheder , kan have flere forskellige årsager . Nogle gange er det bare en lejlighedsvis problem , når du hoster eller griner . Men for dem, der har en mere regelmæssig kamp med denne betingelse --- og for hvem mindre invasive behandlingsmuligheder ikke har virket --- kirurgi tilbyder en mere permanent løsning for håndtering af inkontinens

Inkontinens


Blæren kan blive svækket, og begynde at synke , især hos kvinder, som har været gravide og født til flere børn . Resultatet kan være en lille , ufrivillig udslip af urin . Over tid og som den tilstand forværres , kan lækage blevet hyppigere og større i flow . Andre årsager til inkontinens omfatter medicin , infektioner , motion , fysisk bevægelse ( hoste eller latter hårdt ) og psykiske eller fysiske forhold , såsom Alzheimers sygdom og andre former for demens .

inkontinens og kvinder


Ifølge det nationale Institutes of Health ( NIH ) , kvinder er dobbelt så stor sandsynlighed som mænd til at opleve inkontinens . Og mens ældre kvinder har blærekontrol problemer oftere end deres yngre kolleger , er det ikke en betingelse for aldring . Forskere siger dog, at hændelser i forbindelse med reproduktion-graviditet , fødsel og overgangsalder-spiller en rolle i , hvorfor kvinder oplever den betingelse oftere

Kirurgi indstillinger


Kirurgi at behandle en blære , der er blevet svækket af . graviditet og fødsel er undertiden benævnt som " krydse op i blæren . " Der er grundlæggende tre typer af kirurgi , at opnå dette , ifølge NIH : en traditionel slynge-type kirurgi , den midurethral slynge kirurgi ( en nyere version ) og retropubic kirurgi ( også kendt som suspension kirurgi ) .

Traditionelle Sling Kirurgi

Udførelse af operation gennem skeden , kirurger vedhæfte væv til den ene side af hoftebenet , løft blærehalsen op ved hjælp af de resterende væv , så lægger den anden ende af væv til det modsatte skinkeben . Denne " slynge ", så støtter blæren . Vævet , der anvendes i denne operation kan komme fra de enkelte betjenes på , eller kirurgen kan vælge at bruge en menneskeskabt vævstype i stedet .

Midurethral Sling Kirurgi

Midurethral slynge kirurgi (der er grundlæggende to typer ) kan udføres som en ambulant procedure . Desuden indeholder materialet anvendes som slynge for denne type kirurgi ikke komme fra patienten , det er et syntetisk materiale .

Efter at bittesmå snit bag patientens skambenet ( eller på siderne af skeden ) , bruger kirurgen en speciel nål til tråd syntetisk materiale ( særligt bånd ) under urinrøret , og at løfte den og holde det på plads . Når lægen er tilfreds sejlet er så stram som den burde være , er operationen afsluttet .

Retropubic Surgery

Den Burch Proceduren er den mest almindelige form for retropubic kirurgi . Det indebærer kirurgen gøre et snit inches under en kvindes navle , så gevindskæring suturer ( kirurgisk tråde ) til ledbånd er beliggende inden for patientens bækken området . Disse tråde er derefter brugt til at sikre urinrøret 's sphincter , løfte det op i overensstemmelse hermed . Ofte er denne type operation udføres, mens en kvinde er under en hysterektomi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------