Position: hotel888 > 2 >

plastik - kirurgi omkostninger for læbe reduktion

   Mange mennesker drastisk overvurdere omkostningerne ved plastikkirurgi . Selvom du næsten helt sikkert betale i tusindvis for en plastik-kirurgi procedure , er det meget sjældent at have en fem -cifret prisseddel tilknyttet din plastik-kirurgi regningen . Lip reduktion er en af de billigere plastik-kirurgi procedurer , fordi det er udført på et lille område af kroppen og kræver en forholdsvis kort tid investering af kirurgen og medicinsk personale

Betydning


Lip-reduktion kirurgi er en fast procedure . hovedformålet med operationen er at mindske størrelsen af en patients læber . Hvis det ønskes , kan læberne også omformes til et mere attraktivt form end den nuværende . Patienter kan vælge at blive opereret på begge læber eller blot vælge at ændre det største af de to . Skyldes, at læbe reduktion er klassificeret som en kosmetisk procedure , er det ikke dækket af forsikringsselskaberne .

Cost


Lip-reduktion kirurgi koster typisk overalt fra $ 2. 000- til -$ 4. 000. Imidlertid er det nationale gennemsnit rapporteret til at være omkring $ 3. 000. Ser ikke for lejlighedskøb-kælderen priser , når de vælger en plastikkirurg , for dem, der opkræver meget mindre ofte bekræftede , uerfarne og vil udføre en forkludret-up job .

Overvejelser


Ifølge plasticsurgery. org , når du vælger en plastikkirurg , bør du vælge en kirurg , der er certificeret af American Board of Plastic Surgery eller The Royal College of Physicians og kirurger i Canada . Han eller hun skal kun operere i akkrediterede medicinske centre og have mindst tre års plastik-kirurgi oplevelse .

Time Frame

Den læbe-reduktion selve operationen varer normalt mellem en til to timer. Fordi lip reduktion er en ambulant procedure , er du nødt til at tage fri fra arbejde og eventuelt træffe foranstaltninger til indkvartering på et hotel , hvis din procedure vil blive udført ud af staten . Restitutionstid er forholdsvis kort . kan du forvente at være tilbage på arbejde inden for tre -til-syv dage i proceduren

Advarsel

Som med alle invasive plastik-kirurgi procedurer , der er et element af risiko med læbe-reduktion kirurgi . De mest almindelige bivirkninger af læbe-reduktion procedurer følelsesløshed , hævelse og begrænset tygge og tale . Sammenlignet med andre plastik-kirurgi procedurer , disse bivirkninger er trivielle . Typisk vil bivirkninger sprede inden for syv dage efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------