Position: hotel888 > 2 >

problemer med saltvand brystimplantater

   Saltvand brystimplantater har en silikone shell fyldt med vand og salt løsning . I modsætning til silikoneimplantater , har Food and Drug Administration ( FDA ) godkendt saltvand til kosmetisk brug hos kvinder 18 og ældre . Disse er de mest almindelige implantater for kvinder i USA

Kosmetiske Komplikationer


Brystimplantater ikke varer hele livet med en enkelt operation . Implantaterne kan ændre sig i form over tid og kan blive asymmetrisk . En undersøgelse udført af Mentor Corporation , en producent af brystimplantater , konstateret, at tre år efter operationen , cirka en femtedel af kvinder med saltvand implantater havde en krøllet se til deres bryster , som ikke kan fortrydes . Trods 73 procent af kvinderne indberetning mindst en bivirkning i de første fem år , de fleste forblev tilfredse med deres implantater .

Brud og Deflation


Hvis saltvand implantater er bristet , vil saltopløsning udsivning fra implantater , der forårsager brystet til at se deflateret . Selve løsningen er sikkert at kroppen . Lækagen kan opstå langsomt , hvilket opdagelse til at tage nogen tid. De fleste implantater vil briste eller blot punktere i løbet af et helt liv , i henhold til FDA . Kirurgi vil være nødvendigt at fjerne og erstatte det oprindelige implantat.

Andre problemer


Kvinder kan også opleve et tab af brystvorten fornemmelse eller manglende evne til at producere mælk til amning . Ifølge den Mentor undersøgelsen , omkring 5 procent af kvinderne oplevede smerter i brystvorterne og omkring 5 procent oplevede smerter i brysterne i de første tre år. Nogle kan også have infektioner fra kirurgi eller udvikler smertefulde arvæv .

implantater og helbredstilstande

Efterladte af brystkræft er mere sandsynligt, at behovet for udskiftning kirurgi i de første tre år efter at have modtaget saltvand implantater . Tredive-ni procent af disse kvinder behov for yderligere kirurgi versus omkring 20 procent af andre kvinder . Kvinder , der er gravide eller har ondartede svulster i brystet , vil ikke være i stand til at modtage brystimplantater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------