Position: hotel888 > 2 >

sinus kirurgi procedurer

   Når medicin til bihulebetændelse ( infektion i bihulerne ) ikke at yde nødhjælp , kan du have sinus operation med henblik på at helbrede dine bihuler . Der er en række forskellige kirurgiske procedurer din kirurg kan overveje

Funktionel endoskopisk sinus kirurgi


I funktionelle endoskopisk sinus kirurgi , er et endoskop ( et fiberoptisk rør med et mikroskop ) indsat i næsen til at undersøge sinus åbninger . Under eksamen , er unormalt væv fjernes for at forbedre den dræning og sundhed i bihulerne . Dette er en non-invasiv form for kirurgi typisk sker i en ambulant . Ingen indsnit er lavet så der er ingen synlige ar . Der er ringe grad af hævelse og mildt ubehag efter denne procedure .

Image -guided kirurgi


Fordi sinus hulrum er så tæt på øjne og hjerne , en ny endoskopisk kirurgi teknik omfatter anvendelse af en image- guidede værktøj . En tre-dimensionelle mapping system og CT-scanning ( CT scanning) anvendes til at hjælpe med at guide endoskopet hele passager i bihulerne , lokalisere den præcise position af uregelmæssighederne , der kræver operation . En CT -scanning og infrarøde signaler anvendes også i løbet af denne procedure , der giver kirurgen en real -time positionering af bihuler og forhindringer . Dette er specielt nyttigt for patienter, der har unormal sinus anatomi .

Caldwell Luc drift


Den Caldwell-Luc operation bruges til at forbedre dræning af maxillaris bihule , der er placeret i bihulerne under øjet. Kirurgi er foretaget gennem overkæben og en åbning ( vindue ) er hugget ud i forbindelse maxillære sinus med næsen . Dette forbedrer dræning af bihuler og hjælper med at forhindre bihulebetændelse . Denne teknik er også udføres , når en malignitet ( kræftknude ) findes i sinus hulrum .

Før operation

Inden sinus operation , vil en kirurg gøre en nøje gennemgang af dine bihuler . Han vil også tage en grundig oversigt over dine symptomer og spørge om medicin du tager . En CT -scanning vil ske før operationen for at bestemme anatomi din bihuler og lokalisere eventuelle forhindringer , der kan være hindring ordentlig dræning af bihulerne .

Efter operationen

Efter operationen vil pakning placeres i næsen for at fremme helbredelse. Cirka 10 dage efter operationen , vil lægen typisk skylles ( vask ud ) din bihuler at forhindre skorpedannelse og skorpedannelse i at opstå i næsen . Han kan så bede dig om at gøre saltvand ( saltvand ) kunstvanding derhjemme . Du bør planlægge at hvile og undgå anstrengende aktiviteter for et par dage . Du bør også være sikker på ikke at blæse din næse eller bøje over for at undgå at trykket inde i bihulerne , der kan skade sarte væv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------