Position: hotel888 > 2 >

værktøjer til hjernekirurgi

   Hjernekirurgi ( eller en craniotomy ) er måske et af de mest skræmmende operationer til at gennemgå . Inddrivelse tid vil variere fra enkelte og vil også afhænge af den konkrete procedure . Nogle mennesker kan forvente at få en fuld helbredelse i otte uger, og delvis tilbagebetaling i en til fire uger . Du kan tilbringe et år eller mere i bedring. Før din operation , hverve støtte fra familie eller nære venner til at hjælpe dig under din opsving . Dagens kirurger bruger meget avancerede værktøjer , med nye fremskridt i arbejdet hele tiden .

Årsager til hjernekirurgi


Læger foreslår hjerne operation for en lang række problemer , herunder hjernesvulst , blodpropper i hjernen , for meget tryk i hjernen , at implantatet elektroder , genopbygning af kraniet , hjernen aneurisme , slagtilfælde , blødning i hjernen , hypofyse tumorer , infektion eller ophobning af væske . Nogle af disse grunde kræver øjeblikkelig behandling .

Grundlæggende værktøjer


En kraftfuld mikroskop giver kirurgen et klart billede af kirurgi området . De fleste operationsstuer vil også have computere er udstyret med MR eller CT -scanning billeder . Mange engang mulighed for " real time " imaging , ifølge Neurokirurgi dag . Lasere bruges til at ødelægge tumorer , eller kan anvendes i stedet for en skalpel . Som med mange andre operationer , andre værktøjer , der kan anvendes bl. a. knive, pincet , hemostats ( til klemme blødning fartøjer ) , retraktorer , sakse og andre instrumenter .

Magnetisk værktøj


Den magnetiske stereotaxis systemet er en anden mulighed for hjernen kirurgi . Det bruger en magnetisk kraft til at guide en pellet gennem hjernevæv . Denne procedure er rettet mod tumorer , der ellers er ubrugeligt eller et sted vanskelige at nå . Er eliminerer behovet for en kirurg at skære åbne en stor del af kraniet .

Nye værktøjer

Nogle kirurger bruger gammastråler til at fjerne svulster . Dette er langt mindre invasiv end en mere traditionel operation . Ifølge University of Michigan, Vingefang intrakraniel stent er en ny mulighed , som lægerne kan klare op tilstoppet fartøjer i hjernen . Det er en trådnet rør føres gennem kroppen fra et snit i benet . Det er beregnet til patienter, der har haft en " mini-slagtilfælde " eller endnu ikke har haft et slagtilfælde . Ifølge den UM hjemmeside , der kaldes en flydende materiale Onyx hjælper med at reducere risikoen for aneurismer brud . Disse procedurer giver en anden mulighed for patienter , der ikke kan tåle operation eller ønsker ikke at fortsætte kirurgi som en behandling .

Advarsel

Ring til din læge , hvis du kører en feber , oplevelse pludselig kraftig hovedpine, drænvand fra dit incisionssted , en beslaglæggelse eller stiv nakke .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------