Position: hotel888 > 2 >

Brystreduktion faqs

   En bryst-procedure for nedsættelse er et must for en kvinde, der er fysisk belastet af den store af hendes bryster . Kosmetisk kirurgi som disse skal altid foretages af kvalificerede kirurger efter patienter er udmærket klar over de bivirkninger , omkostninger og risici ved operation

Proceduren


Hvad sker der under en brystreduktion ? Efter at give en patient med anæstesi , gør en brystreduktion kirurg et snit nær brystvorten af et bryst . To andre snit er også typisk i løbet af en bryst-reduktion procedure . Et snit strækker nedad fra areola til bunden af brystet , og en anden såret følger den krølle på brystet . Efter at have foretaget nødvendige indsnit , fjerner kirurgen overskydende væv , før repositionering brystet . Inden De udfylder denne procedure , også en kirurg vil sædvanligvis reducere størrelsen på en bryst 's areola .

genrejsningsprocessen


Hvor hurtigt og nemt er en patient forventes at komme fra brystreduktion ? En patients genrejsningsprocessen efter en bryst-procedure for nedsættelse er normalt en gradvis , med følelsesløshed dvælende i op til et år . Væv inden for et bryst sender fornemmelser fra brystet overflade til hjernen af en patient . Så hvis disse væv er beskadiget, kan fornemmelser ikke klart opleves . Genvækst af disse væv er en tidskrævende proces .

kr


Hvor meget koster brystreduktion koste ? Den nationale gennemsnitlige omkostninger ved en kvindes bryst reduktion er $ 5. 630 , baseret på statistiske data indsamlet af American Society for Æstetiske Plastic Surgery , udgivet i 2008 . Siden offentliggørelsen , er disse omkostninger anses for at være konservativ , med sådan operationsstuer normalt koster $ 7. 000 eller mere . Kirurg gebyrer , anæstesi omkostninger og hospital gebyrer er komponenter , der faktor i omkostningerne ved en bryst-reduktion operation. Typisk , sygeforsikringer afstå fra at yde dækning for sådanne operationer , medmindre patienterne kan give en klar dokumentation for, at operationen vil fritage specifikke symptomer forårsager dagligt nyrefunktion .

Misforståelser

Hvorfor er nogle kvinder utilfredse med deres brystreduktion kirurgi ? Ikke to bryst-reduktion kirurgi producere identiske resultater . Hver kvindens krop er forskellig og kan reagere forskelligt på kosmetisk kirurgi såsom bryst reduktion. Desuden kan kirurger forskellige i deres erfaring , kompetence og æstetiske dømmekraft, når du foretager en bryst-procedure for nedsættelse .

Surgeon kvalifikationer

Hvilke kvalifikationer skal jeg søge i et kosmetisk kirurg , der udfører bryst kirurgi ? En kvalificeret brystreduktion kirurg skal certificeres af den amerikanske bestyrelse Plastic Surgery . Dette bræt indfører foranstaltninger for ansvarlighed , der forhindrer ukvalificerede kirurger fra at øve sig. En anden måde at søge en kvalificeret kirurg er at modtage en henvisning fra en tilfreds patient . Kirurgens arbejde bør være i stand til at tale for sig selv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------