Position: hotel888 > 2 >

Brystreduktion postoperativt

   Brystreduktion har en af de højeste patienternes tilfredshed satser for alle kosmetiske procedure . Det er almindeligvis udføres på kvinder, som oplever helbredsproblemer som ryg -og muskelsmerter . Retableringen er forholdsvis nemt, men det tager et par måneder før din nye bryst formen vil være fuldt synlige

Efter Kirurgi


Efter operationen vil brysterne være forbinding eller placeres i et kirurgisk bh . BH'en holder brysterne på plads og er meget justerbar med sømme at undgå indsnit steder . Smerte er sandsynlig i de første par dage efter operationen og kan vare op til en uge . Overdreven bevægelse eller hoste kan gøre det værre . Din læge vil ordinere smertestillende medicin til at lette din ubehag .

Coming Home


holde flere ting i tankerne , når du kommer hjem efter operationen . Først , vil du ikke være i stand til brusebad i flere dage . Det er normalt for en lille mængde væske dryppe ud af incisionssted . Men hvis det dræning er overdrevet , eller hvis der er noget blod , skal du kontakte din læge med det samme . Øvelse skal begrænses til lys strækning og bøjning , er der intet , der kræver kraftige stød . Bryster vil være tilbud om et par uger efter operationen . Anvende frosne ærter eller majs til det ramte område kan lette ømhed og hjælpe med at forhindre hævelse .

Langsigtede Recovery


Det kan tage op til seks måneder for dine bryster til at danne deres permanente form . Operationsar er permanent og kan forblive rød og ujævn i flere måneder . Men med tiden de fleste ar vil blegne betydeligt i tynde hvide linier og da de er placeret på den nederste halvdel af brystet , de ikke påvirke din evne til at bære low-cut toppe eller badetøj . Du kan gå tilbage til arbejdet , så snart to uger efter operationen , men stress i kirurgi og nyttiggørelse kan forlade dig følelsen træt i flere måneder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------