Position: hotel888 > 2 >

alternativer til galdeblæren kirurgi

   Galdeblæren kirurgi eller fjernelse er den mest almindelige behandling for galdesten . Galdesten kan eksistere i galdeblæren i årevis uden at forårsage nogen symptomer . Symptomer opstår, når galdesten sig fast i galdegangen . Der er en stor smerte i forbindelse med en galdesten angreb , og i sidste ende angrebene bliver mere hyppige. Alternativer til operation kan fjerne stenene uden at fjerne galdeblæren

kemisk opløsning


Oral opløsning terapi anvendes til at opløse galdesten , hvis de er lavet af kolesterol . Proceduren kaldes oral galde litholysis . Denne behandling er en succes med patienter , der har små galdesten . Nogle patienter kan dog se en tilbagevenden af sten inden for et par års behandling .
Dette er en mulighed for dem, der ikke ønsker at få galdeblæren fjernet . Behandlingen kan vare i måneder eller i nogle tilfælde år før det opløser stenene .
Kontakt opløsning terapi indebærer indsprøjtning en solvens til galdeblæren til at opløse stenene inden for en til tre dage . Kun én injektion er nødvendig for at kontakte opløsning terapi . En læge med erfaring med den procedure, der skal udføre denne behandling .

Home Løsning Flushes


Et hjem afhjælpe kan hjælpe galdesten passere gennem kroppen . Den enkle naturlige galdeblæren flush består af drikkevand fjerdedel af en kop olivenolie med en fjerdedel af en kop citronsaft . Brug friskpresset citronsaft . Før sengetid , drikker blandingen fire gange hver 15 minutter .
Om morgenen , drikker fire kopper varmt filtreret vand med saften fra en halv citron . Spis kun bouillon og grøntsager i day. The galdesten skulle komme ud i urinen engang i løbet af denne fase af galdeblæren flush . Galdesten varierer i farve fra sort til mørk grøn . Nogle galdesten er brune eller hvidlige farve .

Kost


Efter en galdeblæren angreb , er det muligt at styre tilstand med diæt . Fedtholdige fødevarer er udløser for et angreb , og du skal ikke spise friturestegt mad eller højt fedtindhold mejeriprodukter såsom is . Når der har været mere end ¨¦n galdeblæren angreb , kunne visse fødevarer bliver tydelig, idet udløser . Eliminere disse fødevarer for at undgå fremtidige angreb .
Med tiden vil galdesten skal fjernes med en af de behandlinger . Hvis galdegangene er blokerede med store forkalket galdesten , kan kirurgi være uundgåelig . Galdeblæren er ikke en nødvendig orgel og kan sikkert fjernes uden konsekvenser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------