Position: hotel888 > 2 >

bivirkninger af en iridotomy

   En laser iridotomy er en procedure til behandling lukket vinkel glaukom . Som enhver medicinsk procedure , har denne form for laserkirurgi dets potentielle risici og negative bivirkninger

Laser Iridotomy


En laser iridotomy indebærer anvendelse af en laser til at skabe et hul i iris . Dette hul øger dræning passager , der ellers blokeret af den del af iris , som er berørt af glaukom .

almindelige bivirkninger


Den mest almindelige bivirkning ved en iridotomy er kort sløret syn , normalt varer ca 30 minutter . Mindre almindelige er hævelse af hornhinden , blødning og øget tryk i øjet .

Komplikationer


Andre komplikationer kan omfatte en lukning af den nye åbning , som kan kræve en ny operation . Andre risici inkluderer en brænder til den indvendige foring af øjet , og andre former for grøn stær udvikle . Meget sjældne er tilfælde af elev forvrængning eller brud på linsen kapsel .

langsigtede bivirkninger

Laser iridotomy patienter kan opleve langsigtede bivirkninger , såsom en forværring af uklarhed af linsen til stede før behandlingen , og blænding fra lys ind i nye åbning . Nogle patienter klager også over en vandret linje i deres vision .

Vigtige overvejelser

Lukket glaukom påvirker sædvanligvis begge øjne over tid , og dermed er det uberørte øje regel også behandles for at forebygge udbrud . Desuden kan et fortsat behov for glaukom medicin forekomme selv efter behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------