Position: hotel888 > 2 >

blære kirurgi bivirkninger

   Hver operation indebærer en risiko for bivirkninger og komplikationer . Dette er sandt for blære kirurgi , som kan antage mange former afhængig af formålet . Fordi urinvejene er så delikat og ændringer til det kan påvirke hendes muligheder om at have børn i fremtiden , skal en patient grundigt drøfte alle mulige bivirkninger af blære operation med hendes læge , før de undergik den procedure

Du skal bruge: .
Krykker eller sukkerrør .

Fakta


Blære kirurgi er en invasiv procedure . Det kan udføres til at behandle urininkontinens spørgsmål eller fjerne kræft vækster. En kirurg kan implantatet en slynge til at støtte blæren , øge størrelsen af blæren af , der er for lille , og selv fjerne blæren helt . De forskellige former for blære kirurgi have potentielle bivirkninger til fælles , herunder bivirkninger til kirurgi og problemer med urin -funktion .

kirurgiske risici


Afhængig form af blæren operation udføres, en læge kan gøre en snit gennem en patientens mave eller via en kvindelig patient 's vagina . Patienten kan have en negativ reaktion på anæstesi anvendes under proceduren . Dette kan føre til undertrykte vejrtrækning satser og endog koma eller død . En anden potentiel bivirkning er risikoen for en ukontrolleret blødning under kirurgi eller i løbet af restitutionsperioden. Efter blære kirurgi , er en patient også risiko for at udvikle en infektion . Hun kunne også udvikle blodpropper i benene .

vandladning Troubles


Under inddrivelsesproceduren perioden umiddelbart efter blære operation , kan en patient ikke kunne tisse normalt , mens blæren heler . Hvis denne bivirkning opstår , vil han nødt til at bruge et kateter til at lindre sig selv, indtil hans blære begynder at fungere normalt . Alternativt kunne han opleve overaktiv blære symptomer efter hans operation . Hvis han gør, så vil han opleve pludselig blære kontraktioner og ukontrolleret vandladning .

Blære Skade

En potentiel komplikation af blære kirurgi er , at blæren vil blive beskadiget under operationen . Det kunne være perforeret eller revet . Hvis dette sker , vil en patient oplever bivirkninger som interne udsivning af urin , infektion og udvikling af sten i urinvejene . Chancen for, at hun vil have en øget risiko for at udvikle blærekræft i fremtiden .

Andet

Hvis en blære kirurgi ikke behøver at blive udført øjeblikkeligt , kan en læge anbefaler , at en kvinde forsinkelse , der det gjort indtil efter hun er færdig at få børn . Graviditet og fødsel kan både sætte en masse stress på blæren og musklerne omkring det . Der er en risiko for , at efter operationen , en kvinde, der senere føder vil opleve den bivirkning af at have den operation effektivt fortrydes af stress lagt på hendes urinveje .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------