Position: hotel888 > 2 >

brok mesh infektion

   En brok er en svækkelse af en muskel mur (normalt i maven ) , som lader organer og væv bule igennem. Brok kan ikke helbrede sig selv og normalt kræver kirurgisk intervention. En af de komplikationer af brok kirurgi eller herniorrhaphy , er en infektion i de anvendte materialer til at reparere den muskel væggen

Hvad er en brok ?


Et brok opstår , når væv eller organer fra én del af kroppen stikker eller bule gennem en svækket muskel væg . Selv om denne opstår oftest i maven , kan det også findes i lysken . Et brok kan være til stede med meget lidt eller ingen symptomer . Faktisk er det første gang du bemærker din brok , når det har udviklet komplikationer , såsom fældefangst væv inden for IT eller afskære omløb til andre dele af kroppen .

hernia


Når din sundhedspleje udbyder har fastsat at du har en brok , vil han råde dig til at få det kirurgisk repareret . Selv milde tilfælde af brok ikke bare gå væk . De skal blot blive værre . Hvis du er rask nok til at have foretaget en operation , du skal. Der er to former for hernia operation : åben og laparoskopisk . Åben kirurgi indebærer kirurgen under arbejdet med sine hænder ved hjælp af synet .

Laparoskopisk kirurgi bruger en tændt værktøj med et kamera til at guide kirurgen og bruger en meget mindre snit . Din kirurg vil gøre et snit over din brok at eksponere den malplacerede væv og skub den tilbage på plads . Så han vil reparere musklen væggen ved hjælp af en steril maskeplet , der enten kan være hæftet eller limet på plads . Bagefter vil han lukke såret , og råde dig til at hvile , mens erstatning for de næste seks til otte uger .

Mesh Infektion


Selv hernia kirurgi er en relativt simpel , det er ikke uden komplikationer . En af dens komplikationer er mesh infektioner , inflammation og irritation af musklen væggen efter bakterier inficerer det område , hvor mesh er placeret . Denne mere sandsynligt at ske i løbet af åbne hernia operation end laparoskopisk hernia operation , fordi den indsnit er større og såret er åbent længere . Symptomer på en maske infektion omfatter ømhed , smerter eller brændende i kirurgi områder længe efter tilbagebetalingsperioden . Du kan også opleve en hævelse eller væskeophobning i området . En vedvarende feber er også endnu et tegn på infektion .

Behandling

Din infektion vil højst sandsynligt blive diagnosticeret af Deres læge under dit opfølgning besøg baseret på symptomerne . Han kan gøre en ultralyd eller et edb- tomografi scanning ( CT scanning) for at kontrollere tilstanden . Din læge kan ordinere antibiotika for at bekæmpe infektionen . I de fleste tilfælde er kirurgisk fjernelse eller udskiftning af masken er nødvendige for at kontrollere en alvorlig infektion og forhindre den i at brede sig til andre områder .

Mesh Recall

Der har været produkt tilbagekaldelser af trådnet patches , der anvendes i hernia operation i fortiden . I både 2005 og 2006 , fordi den amerikanske Food and Drug Administration til to separate type masker produkter de havde en øget risiko for lag adskillelse relaterede komplikationer . Ikke desto mindre har maskeplet minder været få isolerede hændelser og har stadig mindre risiko for komplikationer end andre muskler reparation materialer , såsom suturer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------